Već dokazanog iskustva u korištenju hranjivih ulja, laboratoriji L'Oréal Paris dostigli su cilj: pronađena je formula čudesno hranjivog ulja za njegu kose koja osjetilima pruža ugodu, a pomno odabrane koncentracije ulja osiguravaju njegu koja će beživotnoj kosi ponovno udahnuti život

elseve extraordinary oils

Suhoj kosi nedostaje sjaj. Kad se naruši kvaliteta i struktura površine vlasi, kosa postaje vrlo suha: treba je intenzivnije hraniti i obnavljati kako bi vratila blistavost i sjaj i imala bolji odraz svjetlosti. Tajna novih formula leži u jedinstvenoj ravnoteži sastojaka prilagođenih svakom tipu suhe kose, a dobivene su kombinacijom aktivnih sastojaka za pranje kose, snažnih i intenzivnih uljnih ekstrakata i tehnologija koje kosi pružaju hranjive sastojke.

Šampon za intenzivno hranjenje kose: formula intenzivno obnavlja kosu i strukturi vlasi vraća homogenost od samoga korijena. Intenzivna, bogata tekstura zahvaljujući tehnologiji protiv suhih vlasi poravnat će i kosu koju je najteže ukrotiti. Čudesno će nahraniti i ukrotiti neposlušnu kosu.

Regenerator za intenzivno hranjenje kose: tehnologija koja se koristi u proizvodnji regeneratora s dragocjenim uljima razvijena je kako bi suhoj kosi osigurala dodatne hranjive sastojke nakon upotrebe šampona. Kod ove tehnologije upotrebljavaju se mikro-koncentracije ulja dobivenih od ekstrakata cvijeća obogaćenih jedinstvenom kombinacijom triju kationskih sastojaka koji smanjuju površinsku napetost. Ovi pomno dozirani aktivni sastojci ciljano djeluju na oštećene dijelove vlasi noseći sa sobom lipide koji su neophodni za kvalitetnije hranjenje.

Maska za vrlo suhu i oštećenu kosu: maska s dragocjenim uljima ima visoku koncentraciju lipidnih spojeva te u kombinaciji sa šamponom djeluje na najsušu kosu. Tekstura bogate maske stopi se s kosom i nudi joj mekoću, elastičnost i izniman sjaj. Intenzivno hrani najsuše dijelove sve do vrhova. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.