Vrhunski parfumeri Dominique Ropion i Anne Flipo zaslužni su za kreiranje i najnovije mirisne definicije sreće i životne radosti - toaletne vode L’Éclat. Lancôme ispisuje drugo poglavlje čarobne potrage za životnom radošću, joie de vivre, uz novi olfaktorni doživljaj - L’Éclat Eau de Toilette

lancome eclat eau de toilette

Sunčana i topla, ova će vas toaletna voda oduševiti beskrajnom delikatnošću i razoružavajućom spontanošću. Riječ je o prvom mirisu iz obitelji La vie est belle koji slijedi opojan trag drvenastih i mošusno-jantarnih nota prožetih daškom vanilije, iznimnom i uzbudljivom baš poput njegovih prethodnika.

Miris se otvara eksplozijom iskričavih, snažnih nota hesperidija, mandarine, grejpfruta i bergamota, pojačanih vibrantnim ružičastim paprom i obavijenih u elegantni akord čaja.

Originalni bouquet mirisa L'Éclat, kombinacija irisa i narančina cvijeta, okupana je blistavim notama esencije nerolija. Na taj su način elegantno naglašeni najsvježiji i najsjajniji aspekti narančina cvijeta.

Bazne note irisa i pačulija osvježene su novim, mekim i maznim akordima mošusa i ambroksana, stvarajući upečatljiv, a nenametljiv spoj – poput druge kože.

lancome eclat eau de toilette

Cijena 50 ml: 611 kn
Cijena 100 ml: 819 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.