Avon Gel Shine lakovi ove sezone stižu u 20 novih nijansi, a meni je, naravno, kao fanatičnoj ljubiteljici ljubičastih tonova ova nježna "mauve" nijansa odmah zapela za oko. Riječ je o prelijepoj svijetlo ljubičastoj kremastoj boji toplog tona, koja u jednom nanosu izgleda poput nijanse sirovog mesa, a u dva sloja će vući prema laganoj bordo-ljubičastoj

avon gel shine mauvelous

Iako nisam s vama namjeravala podijeliti ove svoje kratko odrezane noktiće dok malo ne narastu i dok ih ne oblikujem po svom ukusu (zbilja nisam neka ljubiteljica ovako dječje odrezanih noktiju, ali ponekad ih se treba skresati da budu zdravi), ipak sam vam odlučila pokazati Avon Gel Shine lak za nokte u nijansi Mauvelous jer su me i boja i kvaliteta oduševile. A vi ćete zažmiriti na štreberski oblik. :)

Već jako dobro znate da ne trošim ni vrijeme ni energiju na proizvode koji mi ne odgovaraju pa s vama dijelim samo ono što me iskreno zadovolji. Nedavno sam recenzirala Avon NailwearPro+ lak za nokte u Amped Pink nijansi pa sve ono što sam za njega rekla vrijedi i ovdje, uz još jednu dodatnu pohvalu i napomenu - nikada u životu, ali doista nikada (a toliko sam lakova već isprobala, da im ne znam ni broja ni imena), nisam iskusila ovakvu trajnost laka za kućnu upotrebu (dakle, ne pričamo o salonskoj manikuri).

avon gel shine mauvelous

Avon Gel Shine linija ionako je lansirana kako bi dala i efekt i trajnost gel-manikure koju inače radite u salonu, a ovako je možete brzo napraviti kod kuće. Dobrih 10 dana ovaj lak izgleda gotovo besprijekorno (15 dana sasvim podnošljivo). Jedino što se vidi je rast nokta pa se lak pomiče prema gore, što je normalno, ako vam nokti rastu tako brzo kao meni.

Inače, Gel Shine lakovi ove sezone stižu u 20 novih nijansi, a meni je, naravno, kao fanatičnoj ljubiteljici ljubičastih tonova ova nježna "mauve" nijansa odmah zapela za oko. Riječ je o prelijepoj svijetlo ljubičastoj kremastoj boji toplog tona, koja u jednom nanosu izgleda poput nijanse sirovog mesa, a u dva sloja će vući prema laganoj bordo-ljubičastoj.

avon gel shine mauvelous

Četkica je, kao i kod većine Avonovih lakova, relativno uska, ali kompaktna i precizna. Brzo i lako ćete njome nalakirati nokte. Lak je nešto više tekuć nego npr. lakovi iz Avon NailwearPro+ linije pa držite nokat ravno barem par sekundi dok se nanos ne uhvati za ploču nokta jer će inače početi teći i skupljati se na jednoj strani. Ostavlja punu, ujednačenu toplu ljubičastu nijansu i pruža vrhunsku pokrivenost i pigment. Nema nikakve prozirnosti pa će vam čak i jedan sloj biti dovoljan, iako je za savršeni jače pigmentirani efekt ipak bolje proći po noktu još jednim slojem. Daje ujednačen gel učinak, a nije ga potrebno niti prelaziti top coatom za brže sušenje i sjaj (naravno, ako želite, slobodno to učinite, još će bolje izgledati).

avon gel shine mauvelous

Suši se nešto malo sporije nego Avon Nailwear Pro+ lakovi, ali da ponovim, njegova je trajnost toliko fascinantna da se itekako može nositi s profesionalnim linijama lakova koji se koriste u salonima. Skinut ćete ga lako i brzo, neće se razmuljavati oko kožice nokta niti će ostaviti pigment ili žutilo na ploči nokta.

Cijena: 39 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.