CATRICE Limitirana kolekcija Beautiful.You. je cijela o ljepoti, ali nije o idealima, već o izražavanju sebe u svoj svojoj ljepoti, radosti i zabavi! Uz predivnu paletu sjenila za kapke, oduševit će vas rumenilo i sjajilo. I make up igre mogu početi! 

beautiful you catrice darivanje

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj paket Catrice make up noviteta iz nove proljetne kolekcije Beautiful.You, su:

GORDANA GAđANSKI, POREč

MARINA JURLINA, KOPRIVNICA

Svestrani proizvodi u CATRICE Beautiful.You. kolekciji su upravo ono što trebate: paleta sjenila za oči s 12 jedinstvenih nijansi, rumenilo od kreme do pudera u dvije boje, sjajilo za usne u tri nijanse i kopča za kosu.

beautiful you catrice darivanje

BEAUTIFUL.YOU. PALETA SJENILA ZA OČI

Beautiful. You. Ova slova u paleti sjenila CATRICE podsjećaju ljubiteljice ljepote da su apsolutno lijepe. 12 usklađenih boja palete sjenila savršene su za izražavanje njihove ljepote u svim njezinim aspektima. Svijetle do tamne, zlatne, ružičaste, crvene i smeđe nijanse omogućuju širok izbor kombinacija s različitim završecima zahvaljujući mat do svjetlucavim efektima. Papirnato pakiranje dolazi s ogledalom.

beautiful you catrice darivanje

BEAUTIFUL.YOU. CREAM–TO–POWDER RUMENILO

Budite lijepi na svoj način: Cream–To–Powder rumenilo dolazi u dvije jedinstvene boje i stvara prirodan, mat i proziran završetak. Tekstura kreme se u dodiru s kožom pretvara u puder i praktički se topi u koži. Rumenilo se lako blenda i ima moćno prekrivanje. Zahvaljujući integriranom ogledalu, Cream–To–Powder rumenilo omogućuje brzo osvježenje u bilo kojem trenutku.

beautiful you catrice darivanje

BEAUTIFUL.YOU. PLUMPING SJAJILO ZA USNE

Ovo jedinstveno sjajilo za usne je must–have za izgled koji ističe vašu individualnu, prirodnu ljepotu. Lagana tekstura sa svojim intenzivnim bojama i sjajnim završetkom sadrži svjetlucave čestice koje daju usnama puni učinak i trenutno ih čine punijima. BEAUTIFUL.YOU Plumping sjajilo za usne dolazi u tri prekrasne boje: crvenoj, ružičastoj i narančastoj. Narančasta nijansa ima proziran završetak koji će sigurno laskati svakom tonu kože.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.