Popularni high street brend Mango predstavio je kolekciju mirisa namijenjenu muškarcima i ženama, a nadahnuta je gradovima, kulturom, esencijama i emocijama vezanim uz mediteransku kulturu

mango parfemi

Mirisi su zapravo čista emocija ulivena u bočice - imaju moć vratiti nas u prošlost, uljepšati nam sadašnjost i biti nam vjerni pratitelji u budućnost. Naravno, svatko traži note koje mu najviše odgovaraju, a Mediteran ih je sve udomio u svojem raskošnom vrtu. Upravo zato nas je oduševilo to što je ovo čarobno geografsko područje inspiriralo poznati high street brend Mango u kreiranju mirisnih kolekcija za nju i njega. 

mango parfemi

Kolekcija je sastavljena od 12 esencija - pod nazivom Mémoires de la Méditerranée čeka vas 6 mirisa za žene, dok A Mediterranean Journey skriva 6 muških parfema. Jan Rivera, direktor Manga, kaže: "Cilj nam je bio stvoriti cjelovitu kolekciju koja utjelovljuje naš karakter, arome koje će nas prenijeti na mjesta, trenutke i emocije vezane uz mediteransku kulturu".

mango mirisi

Ženski mirisi (La Fiesta, Hédonisme, Dolce Far Niente, Croisette d'Azur, Près du Soleil, Giornata Perfetta) asociraju na lokacije i tradicije koje utjelovljuju spokojan način života povezan sa radošću i slavljem. Arome se kreću od cvjetnih i voćnih nota poput cvijeta naranče, jasmina sambaca ili božura do drvenih esencija kao što su sandalovina ili mahovina.

mango mirisi

Muški mirisi savršeno su putovanje osjetila kroz gradove koji podsjećaju na mediteransku regiju. Grasse, Formentera, Sardegna, Santorini, Rhodes i Bodrum čine seriju muških esencija s mirisnim notama jantara, kardamoma, bergamota, kože i šafrana.

Uz Mango parfeme dolazi i linija proizvoda za njegu tijela - šampon, krema za ruke, sredstvo za tuširanje i hidratantna krema. Mirisi će biti dostupni od ponedjeljka, 29. ožujka, u odabranim trgovinama i putem internetske platforme.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.