Novi serum za korekciju hiperpigmentacije i smanjenje pora iz Guerlaina temelji se na kombinaciji glabridina, Oussant meda, meda djeteline, meda timjana i Sologne matične mliječi. Sve je to dozirano i uklopljeno u kraljevski izbjeljujući koncentrat za snažno djelovanje na ispravak hiperpigmentacije, kombinirano s refiniranim djelovanjem na smanjenje pora

guerlain abeille royale serum protiv tamnih mrlja i za suženje pora

Kako bi se površina kože reteksturirala i trenutno smanjila vidljivost pora, formula je obogaćena prahom koji stvara zacjeljujući efekt površine kože, poboljšavajući teksturu kože i ostavljajući tonus kože ujednačenijim i blistavijim. Kroz veliki kapacitet upijanja sebuma, balansirajući prah smanjuje skupljanje viška sebuma kako bi ponudio efektnu radnju smanjenja pora. Mineralni prah pomaže sakriti privid pora i osigurava iznimno mekan završetak.

Formulacijsko čudo, serum za korekciju hiperpigmentacija i smanjenja pora briljantno rješava vještu jednadžbu: maksimalna efikasnost i bogatstvo plus finese i svjetlost. Od trenutka aplikacije, njegova tekstura druge kože nudi divnu, neopipljivu kontinuiranost koja se, mimikom, trenutno topi u tkivo kože, pružajući koži ugodan osjećaj svježine i blagostanja. Njegovo unutarnje bogatstvo donosi intenzivan ublažavajući osjećaj i udobnost bez masnog efekta. Mekoća ultra finog praha optimizira klizanje seruma i jednako zaglađuje površinu epidermisa. Završetak je suptilan, s ugodnim mat rezultatom.

Cijena: 869 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.