Slavni talijanski brend modnih dodataka koji obožavaju žene diljem svijeta otvara novu stranicu svoje priče lansirajući prvu mirisnu kolekciju koja se sastoji od pet neodoljivih parfema – Magnifica, Romantica, Irresistibile, Preziosa i Favolosa

furla parfemi darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj Furla miris po izboru (Furla MAGNIFICA, Furla IRRESISTIBILE ili Furla ROMANTICA), su:

RENATA ŠIšAK, ZAGREB

ROMANA CERJAK, SISAK

JELENA CIGIć, SKRADIN

furla parfemi darivanje

U DNK brenda koji je osnovao Aldo Furlaneto u Bologni od utkani su kvaliteta, kreativnost i zaljubljenost u talijanski način života. Kao jedina talijanska marka u svojoj kategoriji, Furla se 1927. godine zalaže za kvalitetu, kreativnost, jedinstvenost u stvaranju luksuznih asesoara. Sada su krenuli korak dalje! Kraj 2020. godine ovaj slavni brend dočekuje linijom mirisa koji produžuju vrhunsku kvalitetu te suvremeni dizajn.

furla parfemi darivanje

MAGNIFICA: Cvjetno-mošusno-voćni miris govori o intenzivnoj, šarmantnoj zavodljivoj i elegantnoj ženstvenosti. Razigrani pljusak mandarine, lavande i sočne breskve povezuje se s dragocjenim laticama jasmina i đurđicama. Senzualnost suhog jantara, vanilije i orhideje omotana je dugotrajnošću sandalovine i treperavim mošusom.

furla parfemi darivanje

ROMANTICA: Sofisticirana ženstvenost pršti iz profinjenog božura dok moderna i živahna nota dolazi od crnog ribiza i lista Davane. Baršunasti dodir vanilije veže se s kremastom sandalovinom i odvažnim pačulijem. Radosna cvjetno-voćna kreacija zamišljena je da se nosi poput najelegantnijeg modnog dodatka.

furla parfemi darivanje

IRRESISTIBILE: Eterična ljepota ovog cvjetno-zelenog mirisa vrti se oko buketa, gdje se čista bijela kamelija stapa sa zavodljivom tuberozom. Fascinantna kompozicija uključuje divne efekte vodenih nota đurđice i razigranog cvijeta naranče. Osjetljiva i kompleksna, nematerijalna i opojna za suvremenu ženu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.