Biotherm je poznat po proizvodnji krema za sunčanje koje ujedinjuju inovativnost, zaštitu, zadovoljstvo i hidrataciju od 1960. godine. Ove godine, pomoću tri vrhunske teksture, od kojih svaka spaja luksuznu njegu kože s kontinuiranom zaštitom od sunca, podiže svoj osjetilni pristup zaštiti od sunca na višu razinu. Sunčeve zrake drži na distanci, a propušta samo filtre za užitak

biotherm lait solaire 2013

Kad je riječ o zaštiti od sunca, Biotherm uviđa da ne postoji 'jedan stil koji odgovara svima' te svoju kultnu liniju proizvoda za zaštitu od sunca, Lait Solaire, obogaćuje prvim sprejem, uljem i losionom sa SPF6. Cilj je ispuniti različite potrebe muškaraca i žena diljem svijeta vezane uz zaštitu od sunca i njegu kože, nudeći pritom trenutak čistog užitka.

Nadograđujući ekspertizu u zaštiti od sunca, Biotherm je razvio inovativne i patentom zaštićene formule s tehnologijom pojačivača filtara koja optimizira količinu neophodnih filtara s ciljem pružanja širokog spektra zaštite i dobrih rezultata na koži.

U potrazi za poboljšanom zaštitom od slobodnih radikala, u sklopu 'plave znanosti' razvili smo naš novi aktivni antioksidant astaksantin, prirodnu zaštitu od sunca, koji se dobiva iz slatkovodnih algi H. Pluvialis te ima 100X snažnije antioksidacijsko djelovanje od vitamina E.

Ključna stvar u osjetilnom doživljaju naših krema za sunčanje jest to što svaki novi proizvod za zaštitu od sunca sadržiokrepljujući citrusni miris koji vas u mislima vodi u tropske krajeve. Snažan akord citrusnog koktela u gornjim nota: talijanska naranča, bergamot, narančin list (petitgrain) Slasne cvjetne srednje note: lokvanj (nenuphar), latice bijelog jasmina, crveno voće u tragovima. Egzotične bazne note: bijeli mošus i egzotično drveće.

Cijene:

LAIT OLIGO-THERMAL: 215 kn
LAIT SOLAIRE SPF6 FL200ML: 199 kn
LAIT CORP SOLAIRE SPF15 FL200: 199 kn
LAIT COR SOLAIRE SPF30 FL200: 199 kn
SUN VIVO SPF50 FL50ML: 231 kn
SUN VIVO SPF30 FL50ML: 231 kn
BIOTHERM HUILE SOLAIRE SPF6 V125ML: 215 kn
BRUME SOLAIRE SPF30 150ML: 215 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.