Novi Naj Oleari lookovi inspirirani su dragocjenim detaljima haute couture kolekcija, spajajući kraljevski i gipsy stil, glamur i svakodnevicu

naj oleari darivanje

Dvije čitateljice koje na dar dobivaju Naj Oleari Golden Escape kolekciju (u kojoj se nalaze: Bright Potion Highlighter, Golden Escape Paleta za lice i oči, Lasting Embrace tekući ruž za usne, Absolute Stay sjenilo u sticku, Sparkling Queen maskara/tuš Glitter, Tender Glow balzam za usne, Oleo Gel lak za nokte, i Golden Escape Golden Brush), su:

ANDRIJANA BUKMIR, ZAGREB

VLASTA SALOPEK, OGULIN

Nova make up kolekcija Golden Escape predstavlja boje jeseni sa zlatnim efektima, blještavim svjetlom te sjajnim i metalik biserima, za savršeni izgled ne samo po danu, nego i na najpopularnijim zabavama. Naj Oleari žena ima jednostavan, ali njegovan stil, ona preferira make up koji je prirodan za dan, ali ponekad ga voli začiniti bojama. A na večer, usuđuje se nositi blješave, sjajne, metalik i intenzivnije boje. To je Golden Escape žena: ona zna pobjeći od svakodnevne jednostavnosti i slobodno izraziti svoj raskošni duh. Budite i vi Golden Escape ljepotica!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.