Boravak na svježem zraku, korištenje prirodnih materijala umjesto plastike, odvajanje otpada, zdrava prehrana te proizvodi za njegu kojima nastojimo pomoći tijelu da poštuje održivi način života, samo su neki od načina zbližavanja s prirodom. NIVEA će vam ponovno pomoći u tome. Ako želite istovremeno smanjiti svoj ekološki otisak te učiniti nešto dobro za svoju kožu i planet, tu su Naturally Good gelovi za tuširanje s čarobnim mirisom cvijeta divlje ruže i pamuka

nivea naturale good ulani gelovi za tusiranje

Zahvaljujući biorazgradivoj veganskoj formuli, koja sadrži čak 98 % sastojaka prirodnog porijekla, Nivea Naturally Good uljni gelovi za tuširanje s cvijetom divlje ruže i pamukom dobri su i za vašu kožu i za okoliš, a posebnu poslasticu za zdravu i njegovanu kožu predstavlja sastojak bio arganovog ulja. Koristeći NIVEA Naturally good gelove za tuširanje bit ćemo korak bliže prirodi ne samo zahvaljujući njihovim sastavu već i pakiranju, naime, dostupni su u bočicama od 97 % reciklirane plastike te ne sadrže mikroplastiku, parabene i ostale štetne sastojke!  Za one željne pustolovine savršen odabir bit će NIVEA Naturally Good cvijet divlje ruže gel za tuširanje, dok će nježnije duše uživati u umirujućem mirisu pamuka uz NIVEA Naturally good cvijet pamuka gel za tuširanje. 

Što kažete na NIVEA Naturally Good pakete iznenađenja pune odličnih proizvoda za lice i tijelo? Od njih vas dijeli samo zabavan kviz nadahnut prirodom. Brzo si osigurajte jedinstvene nagrade, klikom na link!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.