Nova mirisna kreacija modnog inovatora Issey Miyakea, svježa je i prozračna, s pravom opisivana kao zen parfem za sve ljubitelje diskretnih i postojanih nota. Jednostavno nazvan "A Scent by Issey Miyake" sigurno će postati jedan od neponovljivih mirisnih klasika

scent issey miyakeNovi parfem jednog od najinovativnijih dizajnera današnjice, Isseyja Miyakea, miris je jednostavno nazvan "A Scent by Issey Miyake". Minimalizam i čistoća oblika, boja i mirisa oduvijek su bili zaštitni znak samozatajnog Miyakea.

Dok je njegov prvi parfem posvećen esencijalnoj vodi, drugi "Le Feu d'Issey" vatrenom elementu, najnovija mirisna posveta upućena je zraku, svježem poput onog s japanskih planina.

Zeleno citrusnu svježinu osigurao je limun verbena, isprepleten cvjetnom atmosferom zumbula i galbanuma koja parfemu daje balzamičan i blag trag. Donje note ženstvenog jasmina i toplog cedra transparentnom povjetarcu daju zemaljsku postojanost.

Bočica u obliku staklenog bloka sa zelenkastim odsjajem i diskretno napisanim imenom parfema, dodatno naglašava zen karakter mirisnog oblaka čija opuštena prisustnost oduševljava sve ljubitelje diskretnih i postojanih parfema.

"A Scent by Issey Miyake" dostupan je kao toaletna voda u limitiranoj verziji od 30 ml, u bočicama od 50, 100 i 150 mililitara te kao deodorant spray. Liniju za tijelo čine gel za tuširanje i čarobno nježno mlijeko za tijelo.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.