Predstavljamo Max Factor Glossfinity – novu šik kolekciju sjajnih i trajnih lakova za nokte uz koje nećete ostati neprimijećeni. Veliki izbor boja koje ostavljaju jaki sjaj koji traje do 7 dana, ono je što svaka žena želi od idealnog laka za nokte!

max factor glossfinity

Pat McGrath, Max Factorova globalna kreativna direktorica osobno je izabrala svaku od boja koje su lansirane na hrvatskom tržištu.  „Moj izbor uvijek je upečatljiva crvena boja. Bogata je, senzualna i predstavlja klasičan glamur. Upravo taj ikonski look pretočili smo u bočicu Max Factor Glossfinity laka za nokte u boji Red Passion. Glamur svatko osobno stvara, i iz njega se lako može prepoznati raspoloženje osobe.“, kaže Pat McGrath.

Prekrasni sjajni nokti i lak koji traje, postali su moderni dnevni must-have, nadopunjujući svaki stil. Sada je lako postići izgled nokta kao da ste upravo izašle iz salona zahvaljujući novim lakovima Max Factor Glossfinity i njihovoj patentiranoj formuli, koja ostavlja visoki sjaj na noktima, a istovremno ih njeguje – otporna formula koja omogućava lakše prianjanje i sprječava ljuštenje na vrhovima nokta.

Max Factor Glossfinity je dostupan u puno boja – od cool kremaste boje „Snow White“ do prekrasne upečatljive roze boje „Disco Pink“. Svatko će pronaći posebnu boju da pokaže svoj glamur svaki dan, od cool i sofisticiranih do dramatičnih i divljih boja.

Cijena: 49,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.