Kérastase Sensidote linija pruža profesionalno rješenje protiv neugodnih senzacija vlasišta. Inspirirana spa ritualima, ova linija proizvoda kombinira sastojke, teksture, mirise i masažu kako bi njegovala i najosjetljivija vlasišta

kerastase sensidote serum za kosu

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju Kérastase Sensidote Dermo-Calm Absolute Soothing serume za kosu, su:

SLAVICA BLAžEVAC, SLAVONSKI BROD

MARINA ŠIšEVIć, DUBROVNIK

DORA ŠTAJDUHAR, RIJEKA

S više od 230 živčanih završetaka po centimetru kvadratnom, vlasište je jedno od dijelova tijela s najviše živčanih stanica te je samim time i najosjetljivije. Još od 80tih godina prošlog stoljeća L'Oréal laboratoriji provodili su brojna istraživanja kako bi otkrili postotak populacije s osjetljivim vlasištem. Rezultati pokazuju da postoje varijacije između spolova te da je stanje češće kod žena. Dob je također faktor, osjetljivost se smanjuje s godinama. Svrbež, crvenilo, peckanje...kako bi riješio ove probleme Kérastase lansira Sensidote Dermo-Calm.

Ova linija kombinira aktivne sastojke, teksture, mirise i masažu. Teksture sadrže agens koji hladi vlasište te mu omogućuje opuštanje. Tekstura Soothing&Calming maske inspirirana je japanskim kremama za tijelo koje se koriste u masažama, dok je Soothing Serum inspiriran njegom kože lica. Njihove tekuće formule omogućavaju duboko prodiranje u vlasište te su savršeno prilagođene opuštajućim masažama.

Sensidote Dermo-Calm Absolute Soothing serum je profesionalni serum za sve probleme vlasišta. Ovaj univerzalni serum preporuča se za sve neugodne senzacije vlasišta. Trenutno i dugotrajno opušta vlasište, smanjuje osjećaš svrbeža, crvenila i peckanja. Ne masti kosu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.