Objavljujemo imena 7 sretnih dobitnica Adrience poklona - Oligosource zaštitne hidratantne njege sa SPF 20, kreme za zaštitu normalne i suhe kože s atomiziranom morskom vodom iz Jadrana

adrience oligosource njegaSedam čitateljica koje dobivaju Adrience Oligosource zaštitnu hidratantnu njegu SPF 20 su:

1. Antonija Božičević, Zagreb

2. Nikolina Boras Ćorluka, Zagreb

3. Lidija Novosel, Varaždinske Toplice

4. Ivanka Šoštarić, Konjščina

5. Marta Barbir, Ploče

6. Emina Lipovšćak, Zagreb

7. Vedrana Bratelj, Zagreb

Riječ je o kremi koja štiti kožu izloženu svakodnevnom štetnom utjecaju sunca i zagađivača iz okoline. Koža pritom gubi vlagu, isušena je i postaje neotporna, a djelovanje UVA i UVB zračenja donosi dugoročne posljedice i oštećenja.

Ova krema za zaštitu normalne i suhe kože inovativna je njega koja obnavlja nivo vlage i minerala u koži zahvaljujući atomiziranoj morskoj vodi iz Jadrana te štiti kožu zahvaljujući UVA i UVB filterima nove generacije. Zahvaljujući njoj, koža je zaštićena od vanjskih utjecaja, ne gubi vlagu i održava mekoću i zdrav izgled. Krema je namijenjena i osjetljivoj koži.

Oligosource zaštitna hidratantna njega sadrži morsku vodu iz Jadrana, izrazito bogatu mineralima i oligoelementima koji su neophodni za funkcioniranje stanica kože, a ekstrakt crvene alge dubinski vlaži kožu i osigurava joj vitamine (B1, B2, C5, C i PP).

Sadrži AquaBiO-3 Complex te ekstrakt alge Codium tomentosum za zaštitu kože od gubitka vlage.

www.adrience.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.