Ne morate satima sjediti kod frizera ili „visjeti" pred ogledalom kako biste sa svojom savršeno sređenom kosom zablistale tijekom predstojećih blagdana. Škicnite naš izbor brzih, lakih i neodoljivih frizura koje su idealne za party

kristen stewart i amanda seyfried

Nehajni ili uvijeni volumen

Trenutno dvije od najtraženijih mladih holivudskih glumica - Kristen Stewart i Amanda Seyfried - mogu se podičiti prekrasnom, gustom, dugom kosom. No, dok Kristen (u skladu sa svojim „rokerskim" modnim stilom), njeguje nehajni, „slučajni" volumen, tj. frizuru koja kao da je samo prstima namještena nakon buđenja, klasičarka Amanda voli volumen uvijen na veliku četku.

kate winslet i olivia wilde

Veseli repići

Kate Winslet i Olivia Wilde pravi su primjer kako običan konjski rep može izgledati glamurozno i zanosno. Kate je svoj repić „obogatila" vrlo laganom kokoticom, tj. šiškama povučenima prema natrag, bez zalizivanja, dok je Olivia svoje šiške ostavila da padaju preko čela. Jednostavnost je ponekad najbolji stilski adut.

blake lively i nicole kidman

Asimetrična pletenica

Blake Lively i Nicole Kidman svoju su dugu kosu uplele u pletenice koje im ležerno padaju preko jednog ramena. Blake se odlučila za raščupanu riblju kost, a Nicole je svoju raskošnu crvenu kosu uplela u klasičnu pletenicu. Idealna frizura za nježne romantičarke.

elizabeth banks i jennifer lopez

Glamurozni valovi

U maniri pravog holivudskog glamura, Elizabeth Banks i Jennifer Lopez podarile su svojoj kosi decentni volumen u vješto stiliziranim valovima. Veliki meki valovi izvučeni na figaro fiksirani su lakom, što im daje postojanost i sjaj. I dok je Elizabeth preko čela pustila jedan taktički uvijeni pramen, Jennifer Lopez zalizala je kosu, fiksiravši je s raskošnom špangom.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.