Uz ljetnu vrućinu i visoke temperature kojima svjedočimo, potreba za jakom šminkom spremljena je u ladicu koju ćemo otvoriti tek dolaskom jeseni. Nekako je i prirodno ljeti kožu ne opterećivati teškom podlogom i šminkom. No, svi kojima je šminkanje užitak, opuštanje i produžetak vlastite osobnosti, u trendovima za ljeto 2021. pronaći će nešto za sebe

avon trendovi ljeto 2021

Trendovi nisu tu kako bi se slijepo kopirali, već da nam daju ideje kako bismo isprobali  nešto novo i inovativno te otkrili što nam najbolje pristaje. Grafički tuš na očima i sjenila inspirirana zalaskom sunca, točnije nijansama koje nam daje "golden hour", vodeći su trend ovoga ljeta.

Grafički eyeliner

Ima li boljeg načina za kreiranje upečatljivog i odvažnog make upa, a s minimalnim korištenjem proizvoda? Rekla bih da nema, pogotovo ako se ne radi o klasičnom crnom tušu za oči, već plavom ili crvenom! Bilo da si ljubiteljica klasične linije ili kreativka s puno mašte spremna napraviti malo art remek djelo na očima – mark. Oh So Tokyo tuš za oči pravi je alat za tebe. To je Avonov prvi tuš s kaligrafskim perom za savršenu preciznost. Njegova izrazito pigmentirana satenska boja i četkica nadahnuta je kaligrafskim perom za lako i precizno nanošenje, bez razmazivanja tijekom cijelog dana. 

avon trendovi ljeto 2021

"Golden hour" oči

Mnogi žele uloviti taj posljednji sat sunca u danu kako bi napravili vrhunske fotografije, i to s razlogom: tople, zlatne i mekane nijanse koje priroda daje našoj koži i svemu što nas okružuje pri zalasku sunca kreiraju stvarno poseban prirodan filter! Upravo to je inspiracija za topao, mekan i sjajan izgled na očima koji se jednostavno može postići jednim potezom prsta ili kista. Mark. Oh So Tokyo sjenilo za oči u zlatnoj nijansi Gold Lantern ili u crvenoj Maple Red, učinit će tvoj pogled posebno privlačnim. To su Avonova prva sjenila s magnetnom formulom, čiji pigmenti su jako intenzivni i daju vlažan metalik efekt. Ne zaboravi bazu za sjenilo: osobito u ove vruće dane, ona će stvarno učiniti razliku! Hidratantna kremasta baza mark. Magix napravit će potrebnu podlogu koja će omogućiti i dugotrajnost sjenila, ali i jaču pigmentaciju i postojanost. 

avon trendovi ljeto 2021

Iako se ove godine ne ističe kao zaseban trend, smatram da su maskare u boji neizostavne preko ljeta, a pogotovo kada pričamo o jakom efektu s minimalno proizvoda i uloženog vremena – možda jarko plave nijanse donesu i to prijeko potrebno morsko osvježenje. 

avon trendovi ljeto 2021

Uz omiljene perle za zarumenjene vesele obraze koje povodom slavljenja 135 godina uspješnog poslovanja Avona sada dolaze po nevjerojatnoj cijeni, potreban ti je još samo omiljeni koktel u ruci - a može i u Senses gelu za tuširanje kojim ćeš obilježiti ljetna jutra i večeri!

avon trendovi ljeto 2021 maria santini

Piše: Maria Santini; Avonova Beauty trenerica
www.avon.hr

Photo: Petar Santini

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.