Sreća je u malim stvarima, možda zvuči kao klišej, ali mali pothvati nam zaista podižu raspoloženje u jako kratkom roku. Ako već niste znali, tajna se krije u tuširanju koje ima moć popraviti nam raspoloženje u samo nekoliko minuta

Nivea mousse tusiranje

Kraj morskih avantura i povratak uobičajenoj rutini nikome nije drag, ali nove NIVEA SILK Mousse pjene za tuširanje svojim ljetnim mirisima maline i limuna pomoći će vam izbjeći jesenski blues i pritom se super zabaviti.

Iskusite novu ljubavnu romansu uz NIVEA SILK njegujući mousse za tuširanje koji će vam dokazati da 'ljubav na prvo tuširanje' postoji i da je moguće zaljubiti se više od 50 puta!

Uživajte u dvije prekrasne arome:

Nivea mousse za tusiranje

NIVEA SILK Mousse Rhubarb Raspberry pjenu za tuširanje. Prepustite se neodoljivim mirisima rabarbare i maline koji će vam pri prvom susretu izmamiti osmijeh na lice i vašu kožu učiniti svilenkasto mekom već nakon prvog tuširanja.

Nivea mousse za tusiranje

Osvježavajuća mirisna nota limuna će vam podići raspoloženje, a zahvaljujući formuli obogaćenoj ekstraktima svile, NIVEA SILK Mousse Lemon Moringa pjena za tuširanje pružit će vam predivan osjećaj njegovane kože.

Cijene:
Svaki mousse 23,90 kuna
Od rujna dostupno u drogerijama

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.