Neki su mirisi poput poezije. U trenutku spoznaje pozivaju vas da sanjate, nalikuju na nježan dodir i kratkim nagovještajem otvaraju čarobne svjetove mašte. Betty Barclay Beautiful Eden otet će vas i odvesti u divlji, začarani vrt koji miriše na cvjetove i zelenilo proljetnih grmova. Ptice cvrkuću i sunce sja kroz gustiš biljaka. Daleko od prometne buke i telefonske zvonjave moguće je pronaći rajsko mjesto u koje se možete povući

betty barclay beautiful eden

Miris Betty Barclay Beautiful Eden daje čarobnu prirodnost usred svakodnevice i obavija je u moru proljetnog cvijeća. Miris Betty Barclay Beautiful Eden, dostupan od početka ožujka 2018., savršeno se uklapa u proljeće. Koncept mirisa utjelovilo je zaštitno lice kampanje - Sofia Tsakiridou - ona je simbol mlade žene koja odlučno osvaja svijet i održava pritom svoju nježnu, srdačnu prirodnost. Tako je novi miris Betty Barclay Beautiful Eden osmišljen za prirodne i romantične žene koje se osjećaju povezane s prirodom i vole živjeti u skladu s njom. Tko ne sanja o vlastitom malom raju?

betty barclay beautiful eden

“U mom životu mirisi igraju veliku ulogu. Kada netko u svakodnevici prođe kraj mene i dobro miriši, odmah mi popravi raspoloženje. Jer mirisi su za mene nešto emocionalno”, kaže Sofia Tsakiridou. Betty Barclay Beautiful Eden obavija nježno poput cvijeta, otima i odnosi u začarani rajski vrt.

Čarobni miris koji budi vitalnost i pozitivu s voćnom i pjenušavom gornjom notom. Nježne cvjetne note u središtu podsjećaju na čaroban cvjetnjak i stvaraju romantično iskustvo mirisa. Kompoziciju zaokružuju kremasto-mekani, ženski akordi.

Glavna nota: kruška / crni ribiz / mandarina
Srednja nota: božur / egipatski jasmin / đurđevak
Donja nota: cedrovina / sandalovina / vanilija

betty barclay beautiful eden

Mirisni asortiman:

Eau de Parfum Natural Spray 20 ml 162 kn*
Eau de Toilette Natural Spray 20 ml 132 kn*
Eau de Toilette Natural Spray 50 ml 231 kn*
Deodorant Natural Spray 75 ml 88 kn*
Soft Shower Foam 200 ml 75 kn*
Moisturizing Body Mousse 200 ml 75 kn*
* Preporučena maloprodajna cijena.

Betty Barclay Beautiful Eden dostupan je od početka ožujka 2018. u odabranim drogerijama, u robnim kućama i specijaliziranim prodavaonicama te na www.betty-barclay.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.