U sklopu parfemske edicije Frédéric Malle lansiran je čudesan novi miris posvećen glazbi, s potpisom darovitoga parfumera Carlosa Benaïma - Music for a While. Note su doista vrlo posebne - lavanda obogaćena pačulijem, ambrom i vanilijom te tragovima mošusa

music for a while

Frédéric Malle oko sebe okuplja samo najbolje parfumere, istinske umjetnike, kojima pruža potpunu slobodu u kreiranju mirisa. Posljednji EDP u sklopu edicije parfema koja nosi njegovo ime, potpisuje parfumer Carlos Benaïm. Riječ je o očaravajućem mirisu inspiriranom glazbom tj. emocijama koje ona u nama budi. Skoro klasična struktura prkosi očekivanjima s raskošnim dahom pačulija, lavandom i etil maltolom, zajedno s magnetskim, neočekivanim nagovještajem ananasa.

Music for a While je ambivalentan i elegantan, a svoj vrhunac doseže kada dođe u dodir s vašom kožom, koja mu daje posljednji ton, specifičnu notu koja zatvara kreaciju. Music for a While vas svojim očaravajućim tonovima lavande, pačulija, vanilije, ambre..., obuzima baš kao čudesna melodlija, kao fina droga, kao pjesma koja se podiže zavodljivom snagom. Music for a While parfem je baš kao i klasik Henryja Purcella (kojim je inspirirano i ime parfema) -  svevremenski, a ipak jako suvremen, s dodirom prošlih vremena, a tako moderan.

Cijene:
Music for a While EDP 50ml 1.247,00 kn
Music for a While EDP 100ml 1.810,00 kn

Dostupno u parfumeriji Lana, Bartola Kašića 8, Zagreb

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.