Kako bismo se uspješno suprotstavili vanjskom neprijatelju starenja kože broj 1 - suncu - postoji samo jedno rješenje - učinkovita zaštita 365 dana u godini. Vodeći svjetski ekspert za zaštitu od sunca RoC (ujedno prvi brend u povijesti koji je lansirao filtere za totalnu zaštitu od sunca), ove sezone nastavlja s inovacijama, kombinirajući zaštitu od sunca s anti-age njegom i na taj način pruža sveobuhvatniju anti-age rutinu

roc soleil protect

Od sada žene imaju na raspolaganju kompletnu anti-age njegu s visokom UV zaštitom za svakodnevnu beauty rutinu, s ciljem osiguravanja maksimalne zaštite lica. Nova linija iz RoC-a SOLEIL-PROTECT je njega dvostrukog djelovanja - anti-UV i anti-age, a proizvodi pružaju maksimalnu zaštitu od foto starenja.

Ovo je prva 2u1 zaštita od sunca iz RoC-a koja aktivno PREVENIRA I KORIGIRA već postojeće hiperpigmentacijske promjene na koži (tamne mrlje, pjege od sunca ili staračke pjege). Vidljivo smanjuje tamne mrlje, čuva mladost kože i poboljšava kvalitetu kože. Ovaj fluid s vrlo visokim zaštitnim faktorom obogaćen je antioksidansima.

Ključni sastojak proizvoda je vitamin C, koji je stabiliziran te je siguran za korištenje 365 dana godišnje. RoC Vitamin C ublažava hiperpigmentacije kao što su tamne mrlje, mrlje od sunca ili staračke mrlje, regulira proizvodnju melanina, koji je odgovoran za njihovo pojavljivanje. Tekstura po mjeri potiče svakodnevnu upotrebu - vrlo je lagana i ugodna za korištenje poput dnevne njege. Ne ostavlja nikakav bijeli trag.

Cijena: 128,31 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.