Nakon putovanja po svijetu, dobivanja nekih od najvećih, prestižnih nagrada i priznanja u više od 20 godina povijesti, Moschino Cheap & Chic vraća se više moderan nego ikad, predstavljajući novi, SO REAL, miris za nju

moschino so real cheap and chic

„Oliva“ je još jednom spremna pojaviti se na međunarodnoj sceni i označiti novu prekretnicu u svijetu parfema. Zvijezda živahnog i veselog mirisa u ikonskoj Cheap & Chic bočici, SO REAL, nosi ekskluzivnu Moschino haljinu dizajniranu od strane kreativnog direktora brenda Moschino Jeremyja Scotta. Bočica vjerno prati besprijekornu siluetu i tradicionalan „Oliva“ oblik iz kolekcije Cheap & Chic.

Moschino SO REAL CHEAP & CHIC je olfaktorna kreacija napravljena s potpuno inovativnim sastojcima. Miris se otvara notama gorke naranče u pratnji slasne mandarine. Sorbet od maline i crnog ribiza zaokružuje citrusnu baladu. Ružičasti božur otvara ples s laticama jasmina, sunčan i prozračan uz cvjetove magnolije. Živahna cvjetna alkemija prenosi nas do neodoljive baze koja sadrži note cedra, hrastovog mošusa i ambroxana.

moschino so real cheap and chic

SO REAL CHEAP & CHIC MOSCHINO zaokružuje svoj asortiman ponude s ekskluzivnom, parfumiranom linijom za njegu tijela. Hidratantna kupka i gel za tuširanje te losion za tijelo za sve tipove kože, za svakodnevnu upotrebu.

Cijene:

Edt 30ml: 307,50kn
Edt 50ml: 445kn
Edt 100ml: 599kn
Gel za tuširanje 200ml: 213kn
Losion za tijelo 200ml: 239kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.