Njega ruku bitna je tijekom cijele godine, no zimi im je zbog hladnoće i suhog zraka potrebno mnogo više pažnje. Tako već prilikom prvog zahlađenja krećemo u potragu za novitetima, bogatijim i hranjivijim kremama za ruke koje će nam pomoći da izbjegnemo crvenilo te suhu i ispucanu kožu ruku

olival krema za ruke od lavande

Olival je obogatio svoj asortiman hidratantnom kremom i koncentratom čiji je glavni sastojak dalmatinska lavanda. Biljka je to čiju su dragocjenost poznavali još stari Rimljani. Cijena pola kilograma cvjetova lavande bila je tada jednaka mjesečnoj plaći radnika na farmi. Prepoznata kao biljka zdravlja i ljepote, lavanda i danas ima široku primjenu u kozmetici.

Vaše ruke bit će zahvalne na lavandi zbog aromatičnih ulja i hranjivih sastojaka koji će zaštititi kožu, nahraniti je te joj osigurati potrebnu vlažnost. Za dnevnu njegu stručnjaci u Olivalu osmislili su hidratantnu kremu za ruke i nokte koja se brzo upija te je dovoljno koristiti manju količina nekoliko puta kroz dan.

Olivalov koncentrat s lavandom za ruke i nokte savršen je pak za noćnu njegu, jer je namijenjen zaštiti suhe, ispucane i oštećene kože ruku. Bogata formula prirodnih ulja, glicerina i vitamina E regulira omjer vlage i masnoće u koži te štiti ruke od isušivanja.

Zbog svojeg umirujućeg djelovanja krema i koncentrat s lavandom odgovarat će i jako osjetljivim rukama.

Olival kreme za ruke se mogu kupiti na prodajnim mjestima Interspara, Mercatora i Offertisime, u robnoj kući Nama i bolje opskrbljenim ljekarnama. Cijena hidratantne kreme za ruke i nokte je 9,99 kn, a koncentrata 19,99 kuna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.