Ulje avokada poznato je po svojim nevjerojatnim hranjivim osobinama u kombinaciji s nevjerojatnom lakoćom. Ulja grožđa, pak, ima visoku koncentraciju esencijalnih masnih kiselina i linolenske kiseline, jednog od najsnažnijih antioksidansa na svijetu. Spojeni u jedan proizvod - Mythic Oil - ova dva ulja daju prekrasne rezultate

mythic oil

Biljna ulja snažni su hranjivi i zaštitni agensi: bogata lipidima i vitaminima, hidratiziraju, omekšavaju i stvaraju zaštitni omotač koji sprečava isparavanje vode koja se nalazi na površini kože ili kose te se na taj način održava potrebna vlažnost. Danas se biljna ulja naširoko koriste u salonima, spa centrima, parfumerijama ili čak u ljekarnama, zahvaljujući svojim unutarnjim kvalitetama: imaju sposobnost čišćenja, regeneriranja, revitaliziranja neravnoteže kože, kose ili vlasišta.

Orijentalne žene od pamtivijeka kombiniraju upravo ta dragocjena ulja kako bi dobile najbolji spoj za ljepotu svoje kože i kose. U suradnji s vrhunskim stručnjacima iz laboratorija Recherche Avancée L'Oréal za njegu kose, L'Oréal Professionnel koristi tradiciju spoja dragocjenih ulja i predstavlja Mythic Oil, hranjivo ulje za sve tipove kose, obogaćeno spojem dvaju iznimnih dragocjenih ulja - ulja avokada i ulja grožđa.

Ulje avokada poznato je po svojim nevjerojatnim hranjivim osobinama u kombinaciji s nevjerojatnom lakoćom. Ulja grožđa ima visoku koncentraciju esencijalnih masnih kiselina i linolenske kiseline, jednog od najsnažnijih antioksidansa na svijetu. Mythic Oil duboko hrani kosu, daje intenzivan sjaj i podatnost te pruža dugotrajnu antifrizz zaštitu.

Mythic Oil, zahvaljujući svojoj laganoj, ali hranjivoj teksturi, može se koristiti na više različitih načina:

- kao proizvod za postizanje volumena - pruža zaglađenost, podatnost i intenzivan sjaj kroz olakšano feniranje

- kao proizvod za krajnji učinak - pruža sjaj, dugotrajnu antifrizz zaštitu i mekoću

- kao pojačivač sjaja i mekoće kose

Cijena: 198 kn, ekskluzivno u frizerskim salonima

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.