Predstavljanjem kreme Acute Care Potentilla, Dr. Hauschka Med donosi na hrvatsko tržište još jedan proizvod koji je odlična nadopuna već postojećoj liniji proizvoda za osnovnu i intenzivnu njegu. Acute Care Potentilla, umirujuća je njega koja intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni osjećaj neugode na suhoj i izrazito osjetljivoj koži

dr huaschka med

Krema Acute Care Potentilla vrlo brzo umiruje nadraženu kožu i potiče njezinu obnovu. Klinički testovi potvrdili su učinkovitost i veoma dobru podnošljivost, čak i kod ljudi koji imaju iznimno suhu i osjetljivu kožu.

S novim proizvodom Acute Care Potentilla, Dr. Hauschka Med linija posebne njege sada može još kvalitetnije zadovoljiti potrebe veoma suhe i netolerantne kože. Osim njege za akutna stanja, koja umiruje  izrazito osjetljivu kožu, ova linija proizvoda sadrži i Kremu za suhu kožu s podnevnim cvijetom koja pruža intenzivnu njegu i stabilizira veoma suhu i nadraženu kožu. Osmišljen za osnovnu dnevnu njegu, Losion za  suhu kožu tijela s podnevnim cvijetom i Krema za lice s podnevnim cvijetom jačaju prirodnu zaštitnu funkciju kože.

Proizvodi Dr. Hauschka Med linije za kožu namjerno su napravljeni bez mirisa, ne sadrže sintetičke boje i konzervanse, a osmišljeni su u suradnji s iskusnim dermatolozima. Prirodno i organsko podrijetlo sastojaka potvrđuju međunarodni certifikati NATRUE i BDIH te su zbog toga prikladni i za korištenje kod djece.

Cijene:

 

Dr. Hauschka Med Acute Care Potentilla, dolazi u pakiranju od 20 ml po cijeni od 105,90 knkuna
Dr. Hauschka Med Krema za suhu kožu s podnevnim cvijetom, u pakiranju od 50 ml po cijeni od 191 kune
Dr. Hauschka Med Losion za suhu kožu tijela s podnevnim cvijetom, u pakiranju od 200 ml po cijeni od 207,50 kuna
Dr. Hauschka Med Krema za lice s podnevnim cvijetom, u pakiranju od 40 ml po cijeni od 215 kuna

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.