Za sve one žene koji imaju problema s celulitom, ali i osjećajem nadutosti i težine (koji nastaje zbog zadržavanja viška vode u tijelu), u Vichyjevim laboratorijima osmišljen je novi proizvod 2u1 koji učinkovito rješava oba problema. Provjerite o čemu se radi

vichy aquadestock

Novi Aquadestock iz Vichyja prekretnica je u brizi za mršavljenje jer u jednom proizvodu spaja eliminaciju vode i celulita, a nastao je u suradnji s fizioterapeutima i stručnjacima za drenažnu masažu.

Zašto se voda skladišti u tijelu?

Vitalni element nužan za funkcioniranje stanica i glavni sastojak ljudskog tijela, voda, čini 65% težine odraslog čovjeka. Ipak, mnoge žene pate zbog nepravilne cirkulacije vode. Kao rezultat toga, voda se skladišti u njihovom tijelu. Procijenjeno je da jedna od tri žene zabrinuta zbog zadržavanja vode, što uzrokuje estetske i psihološke utjecaje na figuru: osjećaj težine, naticanja, ponekad i bolne neugode... Gotovo u svim slučajeva, zadržavanje vode nije izoliran problem, već 80% žena pogođene zadržavanju vode, imaju i celulit.

Danas su ove žene navikle upotrebljavati dva proizvoda - jedan kako bi spriječile zadržavanje vode u tijelu i definirale figuru te drugi kako bi izjednačili i zagladili kožu pogođenu izgledom narančine kore. Od sada postoji proizvod koji olakšava figuru već nakon prve primjene, a vidljivi rezultati u zaglađivanju kože s izgledom narančine kore pojavljuju se već nakon sedam dana!

Dvostruka učinkovitost

Aquadestock osigurava dvostruku učinkovitost zahvaljujući priznatim aktivnim sastojcima. Snažni sastojci protiv zadržavanja vode daju trenutni osjećaj lakših nogu te oblikovanu siluetu, a snažni anti celulitni sastojci daju zaglađen izgled narančine kore u 7 dana. Kofein je aktivni sastojak koji potiče gubitak težine, u koncentraciji od 3% za pojačano oslobođenje lipida te potiče cirkulaciju, dok se AquacidinTM, aktivator mikrocirkulacije, bori protiv zadržavanja vode. Aquadestock formuliran je s umirujućom, ojačavajućom i regenerirajućom Termalnom vodom Vichy.

Kako bi pomogli ženama u potpunom pristupu mršavljenju, Vichy laboratoriji postali su partneri s francuskim fizioterapeutom specijaliziranim za ručnu limfnu drenažu, Gilom Amsallemom. »Kako bismo se učinkovito borili protiv zadržavanja vode i celulita, potrebno je kombinirati učinkovitu kozmetiku i mehaničku akciju". Stoga je Amsallem dizajnirao za Vichy masažu koja je jednostavnja ( 5 koraka), brza (5 minuta) i laka za sve.

Važna je i drenažna masaža

Prije korištenja proizvoda, potrebno je napraviti drenažnu masažu kako bi uspostavili tijek i eliminirali tekućinu, olakšali živčani sistem, stimulirali cirkulaciju, olakšali ulazak aktivnih sastojaka te pripremili kožu za duboku akciju. Tehnike masaže možete potražiti na svakom pakiranju Aquadestock proizvoda.

Cijena: 179,50 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.