Mjesec srpanj, osim toplih dana i visokih temperatura, u Avonu krije nešto ružičasto, snažno i senzualno. U pitanju su mirisi koji svojom kombinacijom osvajaju na prvu

avon ljetni mirisi

Ljeto je pravo vrijeme za unošenje novine u svoju mirisnu rutinu i stavljanje teških zimskih parfema na gornju policu. U želji da nam uljepša ljetne dane i pomogne pronaći pravi miris koji će obilježiti sve naše dragocjene ljetne trenutke, kompanija Avon je pripremila raznovrsnu paletu najpopularnijih ljetnihmirisa.

avon ljetni mirisi

Ako želiš da te miris podsjeća na bezbrižne i radosne dane ljeta, tu je Célèbre EdT koja predstavlja sočnu kombinacijudinje, crvenog bobičastog voća i nježnog jasmina.Kombinacija ovih mirisa je sinonim za ljeto i bit će tvoj vjerni pratitelj u svim ljetnim avanturama! Nesvakidašnji trag koji ostavljaš za sobom, ostat će u sjećanju onih koji se nađu u tvojoj blizini, ukoliko se odlučiš za Perceive parfem koji ima umirujući miris, kombinirasvježe i senzualne note frezije, kruške i mošusa i podsjeća te na čarobne momente koji se dešavaju samo ljeti.Upotpuni nježne i magične ljetne uspomene s pravim mirisom!

avon ljetni mirisi

Passion Dance toaletna voda vraća sjećanje na strastvene ljetne noći i ostavlja jak i upečatljiv dojam. Vreli koktel crnog narcisa, ruže i baršunaste sandalovine čine ovaj miris pravim izborom za ’’dejt’’ ili noćni izlazak zbog jedinstvenih nota koje stimuliraju um, uzburkavaju emocije imame sva čula. A tu je i velika paleta mini mirisa u pakiranju od 10 ml, koje možeš ponijeti svuda sa sobom, u torbi, neseseru ili koferu. Malo pakiranje je savršeno za testiranje čula, zato isprobaj i pronađi svoj omiljeni miris!

avon ljetni mirisi

Odaberi jedinstveni miris po kojem želiš biti zapamćena ovog ljeta i koji će svojim prepoznatljivim notama "obojiti" tvoje ljetne uspomene.

Célèbre toaletna voda po cijeni od 64,90 kn, Perceive parfem po cijeni od 99 kn, Passion Dance toaletna vodapo cijeni od 64,90 kn, kao i mini mirisi po cijeni od 34,90 kn, dostupni su u Avonovom katalogu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.