Lipikar Stick AP+, proizvod koji pomaže protiv svrbeža, iritacija i češanja te je pogodan za sve uzraste! Njegovo praktično pakiranje omogućuje da ga veliki, ali i mali koriste i primjene u trenutku kada se svrbež pojavi. Proizvod se može nanositi na sve dijelove tijela, trenutno smiruje napadaje svrbeži i idealan je jer se može nanositi bilo kada i bilo gdje!

la roche posay lipkar stick ap

Dokazano je da 89% osoba koje imaju kožu sklonu atopijskom dermatitisu pate zbog svrbeži. On je broj 1 razlog za pogoršanje kvalitete života. Novi Lipikar Stick AP+ za kožu sklonu atopiji trenutno smiruje svrbež i omogućuje mirniji nastavak svakodnevice, a i života. La Roche-Posay kao stručnjak za osjetljivu kožu, lansirao je proizvod koji trenutno umiruje napadaje svrbeži – bilo kada i bilo gdje!

Lipikar Stick AP+ pogodan je za svaku torbicu i idealan za SOS trenutke napadaja češanja. Nosite ga sa sobom u grad, na posao, vrtić. Njegova jednostavnost korištenja može pomoći svakom mališanu da sam nanese proizvod i smanji svrbež istog trena. Uz ovaj novi La Roche-Posay proizvod naučite svoje najmanje kako si samostalno pomoći u trenucima kada im, u njihovoj osjetljivoj koži, nije najugodnije!

Zahvaljujući kvalitetnim i dermatološki ispitanim sastojcima, Lipikar Stick u kratkom vremenu smanjuje pojavu svrbeža.

Karite maslac – koži vraća lipide
Cink-glukonat – antibakterijsko djelovanje
Madecassoside – ublažuje upalu

Cijena: 93,46 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.