Oslobodite svog unutarnjega grafičkog umjetnika s MAC Colour Excess Gel Pencil olovkom za oči. Od odvažnog i izražajnog, do intenzivnog i zavodljivog, moći ćete definirati svoj stil jednim potezom

mac colour excess pencil

Istaknuti pogled uvijek je dobra ideja jer očima ostvarujemo prvi kontakt. One su i ogledalo duše te zaslužuju savršen okvir, a olovka za oči ima tu moć jednim potezom kreirati upečatljiv, zavodljiv, mačkast, otkačen... look. Na vama je samo odabrati koje "lice" želite pokazati svijetu, a M•A•C Colour Excess Gel Pencil će se pobrinuti za ostalo. 

M•A•C Colour Excess je proizvod 2022., kaže Dominic Skinner iz MAC-a te dodaje: "Ove olovke vam omogućavaju da izađete iz okvira i s lakoćom vratite svoju individualnost.

mac colour excess pencil

"Kao vizažist, opsjednut sam olovkama koje povećavaju intenzitet, laskaju obliku očiju, stvaraju linije ili jednostavno produbljuju pogled", kaže Tom Sapin, MAC Global Senior Artist i dodaje kako je ono što voli kod ovih olovaka njihova potpuna svestranost. 

"To je prijeko potreban proizvod za nanošenje boje na vodenu liniju oka bez preslikavanja, crtanja grafičkih oblika na kapcima ili dodavanja nježne boje linijama trepavica."

mac colour excess pencil

Postoji nijansa za svaki dan, svaki način i svako raspoloženje - od električnih naglašenih boja do preciznih zemljanih tonova. "Primjena je jednostavna, ali odlučiti između tolikog izbora boja je teško! Postoje mogućnosti za svakoga da izrazi svoju kreativnost ili samo poboljša boju svojih očiju", kaže Sapin.

mac colour excess pencil

Kolekcija je dostupna od 02.09.2022. u zagrebačkim MAC prodajnim mjestima (Arena Centar i Ilica 7), FABUspot parfumerijama te online na FABUspot.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.