Nova linija za njegu kože iz L'Oréala Paris – Triple Activ sastoji se od tri različite njege, za tri različite dobne skupine. Tako žene svake životne dobi mogu biti sigurne da će pronaći pravu kremu za sebe, bez obzira jesu li tek počele razmišljati o takvoj vrsti njege ili već uživaju u zasluženoj mirovini...

l'oreal triple active

Žene bilo koje dobi vole izgledati lijepo, a briga o koži početak je zdravog i njegovanog izgleda. Svakoj je majci drago čuti da joj kćer nevjerojatno sliči, a majka koja drži do sebe uvijek daje dobar primjer svojoj kćeri. Isto tako, obično su kćeri te koje prve nešto isprobaju pa mogu preporučiti svojim mamama... Ako između njih i postoji generacijski jaz, što se tiče njege kože i ljepote - sada ga više nema uz L'Oréal Paris Triple Active.

L'Oréal Paris proširio je asortiman svoje linije za njegu lica Triple Active i njegom protiv bora. Odlikuje se vrhunskim svojstvima, a na hrvatskom tržištu je dostupna po vrlo pristupačnoj cijeni. Odaberite njegu koja odgovara vašim godinama iz ponude prilagođene svim dobnim skupinama (35+, 45+, 55+). To čini ovu liniju izuzetno praktičnom i preporučljivom za vas, ali i za vašu mamu!

Cijena: oko 69,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.