Upoznajte preslatkog essence zečića koji sadrži tri neodoljiva kozmetička proizvoda – sjajilo za usne, Hidrogelni flaster za oči i preslatku i preslatku traku za kosu

essence bunny set

Preslatki essence zečić je stigao! Brzo odskakući do prve dm prodavaonice te razveseli sebe ili svoju prijateljicu preslatkim essence Bunny setom koji sadrži tri neodoljiva kozmetička proizvoda.

Zabavne, svježe i sočne usne uz essence Juicy Bomb sjajilo za usne. Sjajilo ružičaste boje pružit će usnama visoki sjaj, a tekstura u obliku gela neće ostaviti ljepljiv osjećaj na tvojim usnama. neodoljivi voćni okus i miris maline na usnama glavni je ‘go to look’ kada ne nosimo masku.

U proljeće probudi i oči uz essence Hidrogelni flaster za oči koji hladi kožu te osigurava svjetliji i svježiji izgled.  Hijaluronska kiselina, ružičaste bobice i alantoin dodatno će njegovati tvoju kožu.

Kako bi tvoja beauty rutina bila nesmetana od nestašne kose koja ti pada na lice tu je traka za kosu. Meka tkanina godit će tvojoj koži lica i glave, a preslatke uši učinit će od tebe malog zečića. uživaj neometano u kreiranju make upa-a ili skidanju make up-a te skin care rituala…

 Cijena seta: 49,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.