essence ti i ovaj put pomaže za zavladaš svojim make up svijetom! Uz proizvode LIKE A BOSS možeš biti baš sve što poželiš, jer ćeš svaki make up stil odraditi besprijekorno, poput prave direktorice koja uvijek ima sve pod kontrolom. Zaštitno lice ove "bossy" kolekcije je influencerica Ella Dvornik koja LIKE A BOSS proizvode savršeno uklapa u svaki svoj look

essence beauty box darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj set novih proizvoda LIKE A BOSS (objedinjuje maskaru LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH ULTRA BLACK + gel za obrve FIX IT LIKE A BOSS TRANSPARENT BROW FIXING GEL), su:

MARTINA VUKOBRATOVIć, ZAGREB

IRENA IVANčIć KOLJAJA, SISAK

MIRJANA KREčAK, šIBENIK

 

essence beauty box darivanje

U svakoj situaciji želimo da nam trepavice bude neodoljive. Novi partner u toj misiji je LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH ULTRA BLACK MASKARA koja će zasigurno tvoje oči pretvoriti u pravi magnet za poglede. Ultra crna maskara stvara intenzivan izgled, a mekana, zakrivljena vlaknasta četkica pruža trenutačni učinak volumena i vidljivo produljene trepavice. Ovaj se učinak može dodatno pojačati nanošenjem nekoliko slojeva. Potpuno metalizirano, ružičasto pakiranje totalno je "wow". 

essence beauty box darivanje

Kako bi tvoje obrve bile na mjestu tijekom cijeloga dana tu je essence FIX IT LIKE A BOSS TRANSPARENT BROW FIXING GEL ZA OBRVE. Prozirni gel postavit će obrve na mjesto. Izuzetno jak gel za učvršćivanje obrva je dugotrajan te se brzo suši i savršen je za trendi Brow Lamination izgled obrva. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.