Osmišljen na temelju znanosti mikrobioma i dokazano jača mikrobiom kože, novi Advanced Genifique je obogaćen snažnim kompleksom 7 pre i probiotičkih frakcija te pomaže u obnavljanju kože čak do 77% brže. Koža izgleda jače i otpornije – te vidno mlađe

lancome advanced genifique

Od prvog lansiranja 2009., Lancôme Advanced Génifique je postao globalni fenomen, s više od 35 milijuna prodanih bočica diljem svijeta. Advanced Génifique ima više od 10.000 recenzija s ocjenom 5 te 97% žena koje ga koriste ga preporučuju dalje. Usavršen posebnim kompleksom 7 pre i probiotičkih frakcija, Lancôme ikonični serum aktivira snagu kože: mikrobiom– koža se brže obnavlja i postaje jača, blistavija te vidno mlađa.

lancome advanced genifique

Lancôme je 2020. pozvao Penelope Cruz, Lupitu Nyong’o, Amandu Seyfried, Kate Winslet i Zendayu kako bi zajedno proslavile ovaj ikonični serum i podijelile svoja iskustva. Pet globalnih ambasadorica se okupilo kako bi otkrile izvor svoje unutarnje snage baš kao što i Advanced Génifique aktivira snagu kože.

lancome advanced genifique

Usavršena, patentirana formula koju pokreće znanost o mikrobiomima, preoblikovala je način na koji razmišljamo o koži i otvorila put za novu eru učinkovite njege za kožu. Nadograđen jedinstvenim kompleksom 7 pre- & probiotičkih frakcija, Advanced Genifique naš broj 1 serum dokazano jača mikrobiom kože.

lancome advanced genifique

Dokazano je da koža jača svoj mikrobiom koji pomaže u obnavljanju kože čak 77% brže već od prve kapi. Svaka kapaljka pruža koži 30 milijuna pre & probiotičke frakcije. Što je pravilna doza potrebnih nutrijenata potrebnih za poticanje rasta korisnih bakterija mikrobioma kože. Koža se brže obnavlja. Nakon samo jedne bočice koža je blistava, jača i vidljivo mlađa. Advanced Genifique je pionir na području znanosti o mikrobiomu kože. Novi odgovor na pitanja kako do jače, zdravije i ljepše kože.

lancome advanced genifique

Proizvod je dostupan u Muller i Douglas poslovnicama.

Cijene:
Lancôme Advanced Génifique 20ml; 287,71 kn
Lancôme Advanced Génifique 30ml; 656,02 kn
Lancôme Advanced Génifique 50ml; 853,49 kn
Lancôme Advanced Génifique 75ml; 1079,04 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.