Nakon putovanja po svijetu, dobivanja nekih od najvećih, prestižnih nagrada i priznanja u više od 20 godina povijesti, Moschino Cheap & Chic vraća se više moderan nego ikad, predstavljajući novi, SO REAL, miris za nju

moschio cheap and chic

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju kultni Moschino Cheap & Chic miris u novoj - So Real - verziji, su:

NATAšA GRBIć, TRPINJA

LIDIJA JUKIć, SLAVONSKI BROD

MARIJA ARALICA, ZAGREB

„Oliva“ je još jednom spremna pojaviti se na međunarodnoj sceni i označiti novu prekretnicu u svijetu parfema. Zvijezda živahnog i veselog mirisa u ikonskoj Cheap & Chic bočici, SO REAL, nosi ekskluzivnu Moschino haljinu dizajniranu od strane kreativnog direktora brenda Moschino Jeremyja Scotta. Bočica vjerno prati besprijekornu siluetu i tradicionalan „Oliva“ oblik iz kolekcije Cheap & Chic.

Moschino SO REAL CHEAP & CHIC je olfaktorna kreacija napravljena s potpuno inovativnim sastojcima. Miris se otvara notama gorke naranče u pratnji slasne mandarine. Sorbet od maline i crnog ribiza zaokružuje citrusnu baladu. Ružičasti božur otvara ples s laticama jasmina, sunčan i prozračan uz cvjetove magnolije. Živahna cvjetna alkemija prenosi nas do neodoljive baze koja sadrži note cedra, hrastovog mošusa i ambroxana.

SO REAL CHEAP & CHIC MOSCHINO zaokružuje svoj asortiman ponude s ekskluzivnom, parfumiranom linijom za njegu tijela. Hidratantna kupka i gel za tuširanje te losion za tijelo za sve tipove kože, za svakodnevnu upotrebu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.