Glatka koža san je svake žene, no što kada bismo rekli da je moguće osloboditi se brige oko starenja, i to baš u snu?! Pronašli smo idealnu kremu za oslabljenu i nesavršenu kožu koja će vratiti ravnotežu i ukloniti sve znakove stresa - dok spavamo

Soin Anti-Stress Treatment

Noćna krema Soin Anti-Stress Treatment iz laboratorija Eisenberg Paris revolucionarna je 2u1 njega za hidrataciju i umirivanje kože, koja uklanja toksine dok mi punimo baterije u snu. Kombinacijom prirodnih aktivnih sastojaka, ekstrakta moringe te korijena biljke boerhavia diffusa, lice je očišćeno i zaštićeno od nakupljenih nečistoća, postignut je trenutačan i dugotrajan umirujući učinak te, što je najvažnije, smanjen je oksidativni stres, a stanice su opskrbljene energijom. Za taj nevjerojatan učinak možemo zahvaliti Trio-Molecular formuli, patentiranoj kao revolucionaran izum u kozmetici, koja djeluje kao istinski poticaj mladosti.

Prvi korak: nanesite Soin Anti-Stress Treatment kremu na čisto lice prije spavanja jer je obnavljanje stanica najintenzivnije tijekom noći, od 23 do 4 sata. U tom periodu se uklanjaju toksini, a koži se vraća prirodni ritam.

Drugi korak: lezite, zatvorite oči i opustite se, krema će revitalizirati funkciju zaštitnog sloja naše kože dok spavate.

Treći korak: pristavite jutarnju kavu. Koža je spremna za novi dan, oslobođena stresa, zdrava i blistava!

Krema (50 ml; 915 kn) je dostupna u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.