Vođen motom "bolje spriječiti nego liječiti", L'Oreal je osmislio njegu kojom će koža uvijek biti nježna i gipka. U samo jednom namazu kreme kožu ćemo nahraniti, njegovati i opskrbiti vlagom

laetitia casta velikaProblem dehidracije kože utječe, u različitim stupnjevima, na svaki tip kože, neovisno o životnoj dobi. Koža koja gubi više vlage nego što je dobiva često je umorna, manje elastična, slabijeg tonusa i gubi životnu snagu.

Samim time, manjak vlažnosti kože uzrokuje nastanak bora i drugih nepravilnosti zbog kojih koža djeluje starije i oronulo.

Loši utjecaji

Čak i kod tipova kože koji su, zahvaljujući genima, slabije podložni dehidraciji, vanjski utjecaji kao što su UV-zrake, onečišćenje i stres potiču stvaranje slobodnih radikala i na taj način oštećuju njenu zaštitnu funkciju.   

Sve su to činjenice nepobitno dokazane od strane brojnih dermatologa koji najčešće upozoravaju da se o hidrataciji kože valja brinuti svakodnevno, vodeći se pravilom „bolje spriječiti, nego liječiti".

Pomoć koži

Također, već je poznato da se dehidriranoj koži može pomoći počevši s pravilnom prehranom, unošenjem dovoljne količine vode i tekućine tijekom dana, održavanjem odgovarajuće razine vlažnosti u domu i, naravno, korištenjem hidratantne kreme koja će obnoviti kožu i spriječiti daljnje isušivanje.

Uzevši u obzir kompleksnu i cjelovitu brigu o hidrataciji kože, L'Oreal Paris je osmislio TRIPLE ACTIVE hidratantnu liniju proizvoda koja se sastoji od:

 

  • hidratantne zaštitne dnevne njege za normalnu i mješovitu kožu
  • hidratantne zaštitne dnevne njege za suhu i osjetljivu kožu
  • hidratantne noćne njege

loreal triple active
Hidratantna njega TRIPLE ACTIVE za normalnu i mješovitu, te suhu i osjetljivu kožu stimulira zaštitu kože te joj daje elemente potrebne za hidrataciju. Djeluje trostruko: dugotrajno hidratizira, štiti kožu i daje joj blistav sjaj. Koristeći svakodnevno TRIPLE ACTIVE dnevnu kremu koža će biti u potpunosti hidratizirana, zaštićena i zdravog sjaja uz stalan osjećaj ugode. Za obnovu i jačanje isušene i oslabljene kože, laboratoriji L'Oréal stvorili su TRIPLE ACTIVE noćnu njegu, koja obnavlja kožu dajući joj vlagu i hranjive tvari.

Noćna krema djeluje tijekom noći, u vrijeme stanične obnove i, baš kao i dnevna njega, ima trostruki učinak: dugotrajno hidratizira, opskrbljuje hranjivim tvarima i obnavlja kožu.

Cijena svih Triple Active proizvoda je 49,90 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.