Isprobajte njegujući Labello Hyaluron Lip Moisture Plus i Rose koji će usnama pružiti dubinsku hidrataciju i učiniti ih glatkijima. Uz novi balzam za usne s hijaluronskom kiselinom u svima omiljenom formatu Labello sticka možete imati sve!

Labello Hyaluron Lip Moisture

Usne su jedan od simbola ženstvenosti, a kako bi zadržale lijep i mladenački izgled, važno je voditi brigu o njihovoj njezi i zaštiti. Punoća, mekoća i senzualnost je ono čemu težimo, no, često nas proizvodi koje koristimo razočaraju i ostavljaju onaj ljepljivi, teški osjećaj na usnama.

Labello Hyaluron Lip Moisture

Inovativna formula Labello Hyaluron Lip Moisture Plus bezbojnog balzama pruža usnama intenzivnu 24-satnu hidrataciju zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koja će prodrijeti duboko u slojeve tvojih usana i aktivirati vlastitu proizvodnju istog sastojka.

Labello Hyaluron Lip Moisture

Ako želiš li intenzivnu hidrataciju te dašak boje i volumena u isto vrijeme - Labello Hyaluron Lip Moisture Plus Rose je pravi izbor za tebe! Zahvaljujući mentolu povećava protok krvi u usnama, daje osjećaj punoće i ističe prirodnu boju usana. Uživajte u laganom i svježem osjećaju usana izraženije boje, bez osjećaja ljepljivosti uz Labello Hyaluron Lip Moisture Plus Rose, ne samo da štiti izvana, već i njeguje i hidratizira iznutra

Labello Hyaluron Lip Moisture

Labello se brine za tvoje usne, ali i za okoliš. Upravo zato, vodi računa o veganskoj formuli, bez mineralnih ulja i s 99 % sastojaka prirodnog podrijetla. Unutar formule hijaluronska kiselina miješana je s raznim hranjivim prirodnim uljima poput bademovog ulja i etički dobivenog shea maslaca, a po prvi put Labello dolazi u vanjskoj ambalaži od recikliranog papira, bez plastike!

Cijene:

Labello Hyaluron Lip Moisture Plus bezbojni balzam; 4,60 €
Labello Hyaluron Lip Moisture Plus Rose; 4,60 €

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.