Upoznajte novi parfemski brend koji osvaja tržište jedinstvenom filozofijom i autentičnim mirisima koji su sada dostupni i u Hrvatskoj. Mirisi sadrže čak 95 % prirodnih sastojaka, a pakiranje im je izrađeno od recikliranog kartona

bastille niche parfemi

Bastille je nova francuska parfumerijska kuća koja nosi ime po događaju koji simbolizira preporod, energiju i hrabrost u pomicanju granica. Ovaj brend provodi istu revolucionarnu filozofiju i u kreaciji svojih mirisa te svaki parfem stvara s ciljem da bude slobodan i autentičan.

bastille niche parfemi

Transparentnost je ključni princip Bastillea, a brend se ponosi time što ne skriva niti jedan sastojak prisutan u njihovim formulama mirisa. Sastojci se pažljivo biraju kako bi zadovoljili stroge kriterije etičnosti i prihvatljive izvornosti, čime se otvara neviđena perspektiva u industriji mirisa.

bastille niche parfemi

2020. godine, buntovna mlada Parižanka stvorila je ovaj brend koji danas vode Sophie Maisant i Pascal Hyafil, poznate osobnosti u luksuznoj kozmetičkoj industriji. Njihova strast, energija i dosljednost utkani su u razvoj i rast ovog mladog francuskog brenda koji se ističe svojom prirodnosti, održivošću i dugotrajnim mirisima.

bastille niche parfemi

Bastille unosi francusku nonšalantnost u svijet parfumerstva visoke klase, ističući se s 100% proizvodnjom u Francuskoj, što je simbolično i obavezujuće za brend s takvim francuskim imenom. Mirisi Bastillea balansiraju između održivosti i poželjnosti, tradicije i budućnosti, stvarajući jedinstvene akorde koji oživljavaju emocije i snove.

bastille niche parfemi

Formule mirisa Bastille kreirane su s najmanje 95% prirodnih sastojaka, postavljajući izazov kreatorima mirisa da budu kreativni u usklađivanju s mnogo manjim udjelom sintetičkih molekula. Veganski su, bazirani na pšeničnom alkoholu koji je prihvatljiviji za planetu, a ne sadrže štetne dodatke poput otapala ili bojila.

bastille niche parfemi

Sedam neodoljivih mirisa, stvorenih u Parizu i izrađenih u Grasseu, dostupno je u Hrvatskoj u parfumeriji Martimex na Britancu, Indigo storeu i Park concept storeu u Rovinju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.