Snažna barijera kože prvi je korak prema blistavom i zdravom tenu, a u tom cilju beskompromisno biramo samo najbolje od kozmetičkih proizvoda. Od svog lansiranja 2009. Lancome Advanced Génifique je postao globalni fenomen s više od 35 milijuna prodanih bočica diljem svijeta. Ove godine, Lancôme je snimio prvu lokalnu kampanju s Miom Kovačić. Nenametljivom elegancijom, prirodnim šarmom i vedrim duhom, ona odražava vrijednosti brenda, poručuju iz Lancômea. Slažemo se!  

lancome advanced genifique mia kovacic

Uravnotežen mikrobiom ključ je zdravog i lijepog izgleda kože. Godine, vanjski agresori, zagađenje, UV zrake, neuravnotežena prehrana i ostali čimbenici mogu ugroziti njegovu ravnotežu, samim tim i izgled kože. Ako naš mikrobiom postane neuravnotežen zbog vanjskih ili unutarnjih čimbenika, može izgubiti sposobnost svoje uloge na optimalnoj razini, a kao rezultat toga, koža postaje ranjiva. Preparati s probioticima i prebioticima pokazali su se kao najbolja opcija za očuvanje mikrobioma kože, neovisno o tome je li ona osjetljiva, masna ili normalna. Proizvode poput seruma najlakše je uključiti u svakodnevnu rutinu njege, oni koji ciljano osnažuju kožu najčešće postaju proizvod bez kojeg više ne možemo zamisliti početak dana, a na tržištu se izdvaja onaj koji je provjereno zaslužio povjerenje žena diljem svijeta.

lancome advanced genifique mia kovacic

Serum Lancôme Advanced Génifique lansiran je 2009. godine i do danas glasi kao kultni beauty proizvod - o statusu globalnog fenomena svjedoči broj prodanih bočica od čak 35 milijuna diljem svijeta. Izdvaja se s 30 milijuna prebiotičkih i probiotičkih frakcija unutar jedne kapaljke koja sadrži hranjive sastojke potrebne koži i njezinom mikrobiomu, hijaluronskom kiselinom koja pomaže pri zaglađivanju kože i nadomještava manjak vlage u koži te vitaminom CG, derivatom vitamina C koji pomaže pri poboljšavanju tona kože.

lancome advanced genifique mia kovacic

Ova mala crna bočica je tako postala Lancômeov serum broj 1 za žene svih dobi, tipova i tonova kože, pa i poznatu voditeljicu i novinarku Miu Kovačić koja je ove godine snimila prvu lokalnu kampanju za ovaj proizvod. Iz Lancômea poručuju kako Mia utjelovljuje prirodnu ljepotu i pozitivne vrline te svojom nenametljivom elegancijom, prirodnim šarmom i vedrim duhom, odražava vrijednosti brenda. Njezin talent i joie de vivre čine je savršenim izborom da se pridruži Lancômeovoj obitelji ambasadora brenda.

lancome advanced genifique mia kovacic

Advanced Génifique serum pomaže prilikom jačanja i obnove mikrobioma kože, oslabljenog nakon agresivnih izvanjskih utjecaja, i to već od prve kapi, a Mia je demonstrirala kako u tri jednostavna koraka krenuti prema blistavoj i snažnoj koži lica u svakom trenutku dana. Serum možete pronaći u Douglas i Muller parfumerijama ili na lancôme.hr.

lancome advanced genifique mia kovacic

1. korak: Zaokrenite čep na bočici kako biste otvorili proizvod i pritisnite vrh čepa kako bi se kapaljka napunila dovoljnom količinom.

2. korak: Nanesite ga rukama po čelu, obrazima, bradi i vratu na čistu i suhu kožu od sredine lica prema van.

3. korak: Razmažite proizvod klizećim pokretima. Ostatak utapkajte. Uvijek nanosite od sredine lica prema van.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.