Više od mirisa, OPIUM je mit koji utjelovljuje samu bit brenda Yves Saint Laurent. On je inkarnacija i simbol te prozor u svijet mašte, snažnih emocija i privlačnosti. Magična se priča danas nastavlja s novom verzijom OPIUMA - VAPEURS DE PARFUM, prozračnom i svježom reinterpretacijom koja odražava značajke izvorne kreacije

opium vapeurs de parfum

OPIUM VAPEURS DE PARFUM polako se razotkriva slatkim šapatom. Ulje mandarine i ružičasti papar trepere poput krijesnica u vedrim gornjim notama. Svjetlost se zatim filtrira s absolutom narančina cvijeta, dok je lagano ističe puteni dašak absoluta jasmina Sambac uz primjesu akorda tamjana i ulja muškatnog oraščića. Konačno, jantarne i blage drvenaste note te vanilija stvaraju laganu, finu i svilenkastu maglicu koja delikatno obavija kožu.

Oblik legendarne bočice iznova je stiliziran: sada je profinjeniji i magnetično potiče na senzualno nanošenje mirisa. Puderasto-ružičasto zamagljeno staklo s dodirom baršuna pojačava dojam senzualnosti kojom miris odiše nježno milujući kožu. Zaštitni simboli OPIUMA koji su istaknuti na kutijici (lišće akanta i linija u ponoćno plavoj boji) pružaju kontrast novoj, vedroj, puderasto-ružičastoj podlozi.

Cijena VAPEURS DE PARFUM EDT 50 ml: 560 kn
Cijena VAPEURS DE PARFUM EDT 75 ml: 675 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.