Hyalurogel soothing gel serum i micelarno mlijeko za čišćenje noviteti su iz Mixe koje će dehidrirana koža lica, sklona crvenilu, peckanju i iritacijama, naprosto obožavati

mixa osjetljiva koza

Hladnoća, vjetar, sunce, klimatizacijski uređaji i stres su poput neprijateljske vojske koja juriša na našu kožu i ruši njezine obrambene barijere... I zato joj je nužna pojačana njega i hidratacija. Dehidriranu kožu prepoznat ćete po osjećaju zategnutosti, peckanju, sklonosti iritacijama, crvenilu i blagom ljuštenju. Upravo zato, Mixa je kreirala liniju proizvoda za spas suhe i osjetljive kože. 

mixa osjetljiva koza

Mixa Hyalurogel soothing gel serum pogodan je za osobe sa isušenom kožom jer pruža 48 sati intenzivne hidratacije, a sadrži 2x više hijaluronske kiseline prirodnog porijekla u odnosu na dnevne kreme Hyalurogel. Lagana gel serum tekstura pogodna je za osjetljivu, reaktivnu i dehidriranu kožu.

mixa osjetljiva koza

Mixa Hyalurogel micelarno mlijeko za čišćenje temeljito čisti bez isušivanja. Obogaćeno hijaluronskom kiselinom, sadrži micele pomoću kojih nježno uklanja šminku i nečistoće.

Cijene:

Mixa Hyalurogel soothing gel serum; 49,90 kn
Mixa Hyalurogel micelarno mlijeko za čišćenje; 44,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.