Kosa može biti naš najveći adut, ali i najveći izazov. Suhi vrhovi, lomljenje i nedostatak sjaja često su problemi s kojima se suočavamo. No, imamo rješenje nova - Skinlick Hair Hero Nourish + Moisturize maska za kosu

skinlick hair hero maska za revitalizaciju suhe i ostecene kose

Kosa može biti naš najveći adut, ali i najveći izazov. Suhi vrhovi, lomljenje i nedostatak sjaja često su problemi s kojima se suočavamo. No, imamo rješenje nova - Skinlick Hair Hero Nourish + Moisturize maska za kosu.

Skinlick Hair Hero maska osigurat će vašoj kosi vidljivo zaglađivanje, mekoću i sjaj već nakon prvog korištenja. Pomaže u jačanju vlasi te sprječava lomljenje kose i pucanje vrhova zahvaljujući učinkovitom koktelu aminokiselina koji sadrži u sebi.

Zašto aminokiseline? Aminokiseline dodatno čuvaju intenzitet obojene kose i pružaju zaštitu od topline. Zato je Hair Hero maska idealna za kosu koja se često stilizira toplinskim uređajima.

Osim aminokiselina, u Hair Hero reparativnoj maski se nalazi i premium sastojak nove generacije za njegu kose koji obožavaju oni koji su vrsni poznavatelji sastojaka u proizvodima a to je - amodimetikon!

skinlick hair hero maska za revitalizaciju suhe i ostecene kose

Amodimetikon, za razliku od mnogih drugih silikona, pruža kosi njegu i zaglađivanje na potpuno novoj razini, ne otežavajući ju. Nakon pranja, kosa ostaje svježa, lagana i nahranjena, kao da je upravo izašla iz salona.

Ono što će vas sigurno osvojiti je miris Hair Hero maske – ona sadrži prepoznatljivi miris Skinlicka (cvjetno-puderasti amber) koji je već zaludio skincare zajednicu! Miris možete već pronaći u Rouge365 kremi i losionu za tijelo te u Root Cause Hair Retreat šamponu.

Kako koristiti Hair Hero? Masku nanesite na vlažnu kosu, pustite da djeluje 2 minute i zatim isperite.  

Skinlick Hair Hero Nourish + Moisturize masku možete pronaći ovdje

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.