Predstavljamo vam serum s 1,5% hijaluronske kiseline – protiv starenja za punoću s najvišom koncentracijom ovog snažnog sastojka dosad unutar L'Oreal Paris seruma

loreal revitalift

Stanice kože neprekidno stvaraju hijaluronsku kiselinu, ali nakon 25. godine starosti, smanjuje se brzina kojom to čine. Kada dođemo u 30., elastičnost se smanjuje i počinju se javljati prvi znakovi starenja. Sposobnost zadržavanja vlage u koži također se smanjuje, koža gubi prirodnu elastičnost i pojavljuju se linije uzrokovane dehidratacijom. Zahvaljujući tome što je hijaluronska kiselina jedna od molekula koje najlakše podnosimo kada se ubrizga, trend punila s hijaluronskom kiselinom u dermatologiji brzo je postao zlatni standard u vraćanju volumena koži.

loreal revitalift

Isprva nadahnuta svijetom dermatologije, napredna istraživanja tvrtke L’Oréal objavljena su u renomiranim časopisima. Od tada je istraživanje oblika hijaluronske kiseline, koji najbolje prodiru u kožu nakon lokalne primjene, preraslo u opsesiju L’Oréal Paris laboratorija radi razvoja najučinkovitijeg koncentriranog seruma.

loreal revitalift

Predstavljamo Revitalift filler serum s 1,5% hijaluronske kiseline – serum protiv starenja za punoću s najvišom koncentracijom ovog snažnog sastojka dosad unutar L'Oreal Paris seruma. U čemu je razlika? U ovoj znanstveno formuliranoj mješavini spajaju se dvije vrste hijaluronske kiseline za dvostruko djelovanje protiv starenja. Makro hijaluronska kiselina pomaže u intenzivnoj hidraciji i postizanju glatke površine kože jer zadržava vodu u količini do 1000 puta većoj od vlastite težine. Istovremeno mikro hijaluronska kiselina prodire duboko u kožu, čime se postiže dojam punoće iznutra.

loreal revitalift

Asortiman proizvoda Revitalift filler cjeloviti je sustav njege za svježu i mladoliku kožu svakog dana, u svakom trenutku. Za maksimalnu hranjivu hidrataciju i volumen potrebno je uvesti dnevnu rutinu. Dnevna rutina njege kože sastoji se od Revitalift filler seruma za volumen, a kao završni korak dnevna ili noćna njega. Kada je koži potrebna dodatna punoća, 7-dnevne ampule za volumen hitno su rješenje za revitalizaciju kože.

Cijena Revitalift filler krema, seruma ili ampula iznosi 119,90kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.