Kiehl’s Since 1851 donosi revolucionarno rješenje za kožu bez nepravilnosti - inovativni duo koji će vam pomoći riješiti se prištića bez osjećaja boli na koži. 

 njega

Truly Targeted Blemish-Clearing Solution, prozirni tekući serum za kožu sklonu nepravilnostima

Prozirni "tekući flaster" za nepravilnosti posebno je formuliran za vidljivo smanjenje prištića. Kombinacija medicinske salicilne kiseline ( 2%), niacinamida (4%) i korijena sladića, savršeno djeluje na brzo smanjenje nepravilnosti, smirivanje crvenila i posvjetljuje tragove mrlja na koži. 

njega

Izravno se nanosi na nepravilnosti i stvara prozračnu barijeru koja učinkovito smanjuje  boju prištića unutar dva sata, veličinu prištića unutar 24 sata i tragove na koži unutar 4 tjedna.

Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion, losion za lice 

Hidratantni losion za kožu sklonu nepravilnostima, posebno je formuliran za umirivanje nepravilnosti i sprječavanje pojave novih. Koncentrirana s 1,2% salicilne kiseline, 2% niacinamida, lactobacillus fermenta i glicerina, ova formula vidljivo posvjetljuje tragove mrlja nakon nepravilnosti, umiruje i štiti kožu od iritacija, fino je obnavlja i hidratizira Za optimalne rezultate koristite Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion kao svakodnevni tretman za kožu sklonu nepravilnostima i Truly Targeted Blemish-Clearing Solution kao tretman za izravno nanošenje na nepravilnosti.

njega

Maloprodajna cijena Truly Targeted Blemish-Clearing Solution prozirnog tekućeg seruma za kožu sklonu nepravilnostima je 32€, a cijena Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion losiona za lice je 39€.

Tekući serum možete pronaći u svim Kiehl’s trgovinama u Hrvatskoj,  kao i na www.kiehls.hr, dok je losion trenutno dostupan samo online. 

njega

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.