Da biste spriječili oštećenja na koži bitno je redovito korištenje zaštite prilagođene jedinstvenom tipu kože, no ako se ipak suočite s bolnim opeklinama, Vichy preporuča idealno rješenje: Ideal Soleil balzam za pomoć stanicama nakon sunčanja

vichy ideal soleil balzam poslije suncanja

Sunčane opekline kao i ostala oštećenja kože uzrokovana pretjeranim izlaganjem suncu česte su pojave upravo tijekom ljetnih mjeseci. Tijekom izlaganja suncu UV-zrake prodiru u epidermis i uništavaju zaštitni omotač stanica kože koje postupno gube svoju vitalnu supstanciju. Osim UV-zraka na kožu svakodnevno dodatno agresivno djeluju i drugi vanjski utjecaji poput pijeska, vode, vjetra i soli. Na kraju dana koža postane isušena i nezaštićena te postepeno gubi sjaj, mekoću i elastičnost. Ideal Soleil balzam za njegu kože nakon izlaganja suncu dugotrajno hidratizira, umiruje i pomaže koži popraviti oštećenja nastala tog dana.

Ideal Soleil poseban je balzam za smirivanje opeklina nastalih pretjeranim izlaganjem na suncu. Laboratoriji Vichy formulirali su njegu za obnovu stanica s esktraktom vrbovice, snažnog smirujućeg aktivnog sastojka i koncentratom biorazgradivih lipida koji ciljano djeluju na oštećene stanične membrane. Osjećaj boli i vrućine u trenu je ublažen, a stanični kapital očuvan. Posebnost je u hranjivoj, nemasnoj i neljepljivoj teksturi koja obavija oštećenu kožu pružajući joj osjećaj ugode te je istovremeno štiteći. Nanošenjem balzama nakon sunčanja koža se trenutno umiruje. Hipoalergena formula bez parabena ispitana je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom i obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu pružajući joj dugotrajnu hidrataciju.

Cijena: 108, 54 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.