Zimi naša koža treba pojačanu dozu njege. Hrvatski brend SAN prirodna kozmetika ima novu formulu za zrelu i suhu kožu, obogaćenu hijaluronskom kiselinom, anionskim polisaharidima i aloe verom, koji je srodniji hidratacijskom serumu ili boosteru. Za na jnježnije uklanjanje make-upa, tu je Gel za čišćenje lica koji hrani i obnavlja kožu, jedinstvena, inovativna i dermatološki testirana uljna formulacija bazirana na blagim šećernim esterima, bez agresivnih tvari koje bi isušivale kožu

san cleanse darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj duo za njegu lica s potpisom SAN prirodne kozmetike - SAN Cleanse Renew tonik za zrelu i suhu kožu + SAN Cleanse Purify uljni gel za čišćenje lica - su:

LADA SABIC, SPLIT

VESNA BRNADIć, SLOBODNICA

VALERIJA ROZIć, VIROVITICA

san cleanse darivanje

SAN CLEANSE Renew tonik za zrelu i suhu kožu s hijaluronskom kiselinom, anionskim polisaharidima i aloe verom je tonik za lice koji, osim korekcije pH i pripreme kože za nanošenje emulzija, kreme ili seruma, služi kao bogati ovlaživač s aktivnim tvarima koje hidratiziraju i obnavljaju kožu, te je oplemenjuju prebiotičkim tvarima važnim za balansiranje mikrobioma kože i rast korisnih probiotičkih bakterija. Idealan je za suhu, suhu i dehidriranu, te zrelu kožu kojoj je potrebna dodatna hidratacija, njega i sjaj. U nježnom hidrolatu latica ruže inkorporirani su biljni glicerol, dekspantenol, sorbitol i aloe vera kao bitni ovlaživači kože koje sadrži ovaj tonik za lice. Anionski polisaharidi (biossaccharide gum, iza kojeg se zapravo krije L-fukoza, D-galakoza i galakturonska kiselina) i hijaluronska kiselina (natrij hijaluronat) osim vlaženja pridonose i regeneraciji kože, a hijaluronska kiselina je s razlogom jedna od najpoznatijih anti-age aktivnica. Riječ je o humektansu s jedinstvenim kapacitetom vezanja i zadržavanja vode u stanicama kože, koji ovisno o veličini molekule djeluje na poboljšanje hidratacije u različitim slojevima epiderme.

san cleanse darivanje

SAN CLEANSE Purify uljni gel za čišćenje lica s avokadom i rižom i anionskim polisaharidima pomaže ukloniti višak sebuma, make-upa i nečistoće iz okoline koje su nam se nakupile u porama kože lica. Istovremeno hidratizira i obnavlja kožu lica zahvaljujući bogatom udjelu biljnog glicerola i dekspantenola, te inovativnog kompleksa anionskih polisaharida dobivenih bakterijskom fermentacijom iz ne-GMO biljnih izvora (L-fukoza, D-galaktoza i galakturonska kiselina), koji ima i važnu funkciju restrukturiranja i obnove kože. Korištenjem SAN CLEANSE Purify uljnog gela za čišćenje lica naša koža će biti slobodna od svih vanjskih i površinskih nečistoća, obnovljena i nahranjena. Ovo je puno više od običnog gela pa ćemo u jednom potezu pripremiti kožu za novi dan ili za regeneraciju tijekom noći. Ugodan i osvježavajući miris dolazi isključivo iz prirodnih izvora, stoga je cijelo iskustvo čišćenja, masaže i njege lica sa SAN CLEANSE Purify Gelom za čišćenje lica izuzetno ugodno i nježno.

SAN CLEANSE  Renew tonik za zrelu i suhu kožu i Purify uljni gel za čišćenje lica dostupni su u SAN web shopu uz promotivni popust od 30% i u ljekarnama širom Hrvatske.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.