U blagdansko vrijeme odabir savršenog poklona za naše najbliže ponekad se pretvara u pravu noćnu moru. Rješenje dolazi iz La Roche-Posayja gdje je za sve supruge, majke, prijateljice koje vole svoju kožu u ljekarnama dostupna ekskluzivna sensitive edition make-up kutija po promotivnoj cijeni

la roche posay be you tiful božićna kutija

U blagdansko vrijeme odabir savršenog poklona za naše najbliže ponekad se pretvara u pravu noćnu moru. Rješenje dolazi iz La Roche-Posayja gdje je za sve supruge, majke, prijateljice koje vole svoju kožu u ljekarnama dostupna ekskluzivna sensitive edition make-up kutija po promotivnoj cijeni.

Be-You-tiful, La Roche-Posayjev je moto za nadolazeće blagdane, a polazi od već svima znane činjenice da svaka žena želi biti lijepa i njegovana. Za još ljepše blagdane La Roche-Posay je pripremio ekskluzivne sensitive edition make-up kutije koje čine Toleraine tekući puder, Respectissime densifieur maskara te ekskluzivne poklon proizvode Fiziološka micelarna otopina, Respectissime liner za očii Silicium lak za nokte (zadnja 2 proizvoda nisu dostupna u maloprodaji).Paketi su dostupni u ljekarnama u dvije boje – crna i siva, koje se razlikuju prema sadržaju kutije, odnosno nijansi tekućeg korektivnog pudera.

Sensitive edition make-up kutija prilagođena je različitoj boji tena, pa tako će onima sa svjetlijom kožom više odgovarati siva kutija u kojoj se nalazi tekući puder Toleriane Teint 11. Za nijansu tamniji ten predviđena je crna kutiju koja sadrži tekući puder Toleriane Teint 13.

La Roche-Posayjeva Toleriane Teint linija tekućeg korektivnog pudera prekriva sve nepravilnosti i savršeno ujednačava izgled zahvaljujući visokoj moći prekrivanja. Nemasna emulzija obogaćena je termalnom vodom, sa 25% pigmenata, zaštitnim faktorom SPF 25, a tekstura je nježna i lagana.

Osim tekućeg pudera Toleriane Teint u kutiji se nalazi još i Respectissime densifieur maskara koja je zahvaljujući voskovima koji čine njezinu teksturu namijenjena poboljšanju volumena te vidljivo povećava gustoću trepavica. Stvara učinak trodimenzionalnog volumena : trepavice su gušće, uvinute i odvojene jedna od druge.

La Roche-Posay ekskluzivna sensitive edition make up kutija dostupna je u ljekarnama po promotivnoj cijeni od 280,10 kn, a akcija traje do isteka zaliha.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.