Posljednjih godina s promjenom na skincare tržištu nezaobilazno mjesto u rutini njege lica pronašli su i serumi za lice. Serumi za lice koriste se za ciljanje određenih potreba, ali i problematika kože, a zbog svoje formule oni mogu prodrijeti u kožu mnogo dublje! Naš novi favorit je Skinlick Cloud Serum Light – serum koji u svojoj formuli sadrži hijaluronsku kiselinu

skinlick cloud serum light

Kada je riječ o dubinskoj hidrataciji kože – malo sastojaka se može mjeriti s hijaluronskom kiselinom! Hijaluronska kiselina vraća koži elastičnost i mekoću te je već godinama na vrhu liste najboljih i najkorisnijih sastojaka za kožu. Baš zato, naš je novi favorit Skinlick Cloud Serum Light – serum koji u svojoj formuli sadrži hijaluronsku kiselinu, ali i druge sastojke koji dubinski ovlažuju kožu poput otopine ekstrakta riže, pantenola i glicerina. U sastavu tu su još i probiotički fermenti zbog kojih će vaša koža istovremeno i jačati  i svoju zaštitnu barijeru. 

skinlick cloud serum light

Cloud serum light svestrani je serum koji se lako kombinira u rutini, a zbog svojeg sastava i teksture pogodan je i za masnu kožu sklonu začepljenim porama i nepravilnostima. Ovaj je serum basic go to serum koji će osim masnokošcima, odgovarati svakome posebno ako tvojoj koži fali hidratacije i plumpa! Njegova je tekstura vodenasta, ne sastoji se od ulja i parfema, a možete ga jednostavno koristiti u jutarnjoj i/ili večernjoj rutini uz bilo koju kremu ili ulje za lice! Kao i svi Skinlick proizvodi i ovaj je u potpunosti veganski, a ambalaža je staklena i reciklabilna. 

Ovaj idealan ljetni serum možeš nabaviti na webshopu, a uskoro te čeka i u svim dm poslovnicama!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.