Talijanska modna kuća Missoni, poznata po svojim kolekcijama u kojima dominiraju šarene, žarke boje i uzorci, lansirala je novi miris jednostavnog naziva - Missoni. "Željela sam stvoriti miris posvećen senzualnim ženama, posvećen ženstvenosti. Nosi ga samouvjerena žena, baš kao što nosi haljinu koja joj savršeno pristaje, otkrivajući njenu ženstvenost i šarm.", izjavila je kreativna direktorica kuće, Angela Missoni

missoni edp

Drvenasto, voćno-cvjetnu kompoziciju potpisuje parfumer Quentin Bisch. Miris se otvara notama talijanskih citrusa - bergamota, limuna i cedra u kombinaciji s kruškom. Note srca sadrže cvjetne sastojke uz Sambac jasmin, a drvenaste bazne note su: ambroxan, zrno tonke i sandalovina.

Novi miris upakiran je u staklenu bočicu inspiriranu venecijanskim puhanim staklom. Jedinstvena bočica u nijansama ljubičaste, fuksije i zelene predstavlja moderan i bezvremenski dizajn, baš kao nepogrešiv Missoni stil.

Angela Missoni, izabrala je oskarovca Paola Sorrentina za snimanje reklamne kampanje, dok je Elisa Sednaoui, glumica i model koja je bila kuma na otvaranju i zatvaranju svečanosti 72. filmskog festivala u Veneciji, izabrana kao zaštitno lice kampanje.

Cijene:

Edp 30 ml: 375 kn
Edp 50 ml: 569 kn
Edp 100 ml: 735 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.