Jedan od najprodavanijih Lancômeovih proizvoda diljem svijeta, koji je osvojio 130 međunarodnih priznanja, serum Génifique, u samo je tri godine postao predvodnik u njezi kože, iako do postizanja kultnog statusa obično moraju proći desetljeća. Mala crna bočica, kako je nazivaju u Aziji, postala je must-have serum za milijune žena te prvi korak u jutarnjem i večernjem ritualu njege kože

lancome advanced genifique

Sada, Lancôme odlazi korak dalje u postizanju mladolikog izgleda. Kao rezultat 14 godina istraživanja i inovativnih otkrića, zaštićenih s devet patenata, znanstveno je dokazana učinkovitost nove verzije proizvoda - Advanced Génifique u obnovi i aktivaciji 10 vizualnih i opipljivih znakova koji karakteriziraju mladoliku kožu. Advanced Génifique, prvi i ključni korak u svakodnevnoj njezi kože i postizanju ljepote, predstavlja rješenje za žene koji žele izgledati mlađe.

Noću i danju, Advanced Génifique pruža dvostruko djelovanje na ključne znakove mladolikosti: obnavlja i aktivira vizualne znakove za postizanje izuzetno mladolikog izgleda kože.

Advanced Génifique je formuliran na način da obnavlja i aktivira 10 ključnih vizualnih i opipljivih znakova mladolikosti, danju i noću. Već nakon prvih kapi koža postaje glatkija i elastičnija te dobiva prirodni sjaj. Nakon samo 7 dana, djeluje vidno pomlađena. Nakon 8 tjedana, 10 ključnih znakova mladolikosti značajno su poboljšani, što je i klinički dokazano.

Bez obzira na primarnu težnju u pogledu kože, Advanced Génifique predstavlja prvi korak u svakom Lancômeovom ritualu njege. Koristite Advanced Génifique ujutro i navečer prije ciljane korektivne ili specijalizirane kreme.

Cijena 30 ml: 597 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.