Avon Life Colour parfemi uhvatili su joie de vivre legendarnog japanskog dizajnera, a mirisi savršeno dočaravaju šareni duh pozitivnosti koji se krije u svima nama i donosi živahnu radosnu energiju koju svi toliko trebamo, osobito u hladne zimske dane 

avon life colour

Kako je svijet sve više međusobno povezan, tako raste i naša mogućnost da pozitivno utječemo na druge i pretvorimo obično u izvanredno. Inspiriran žudnjom za izvanrednim i legendarnom osobnošću modnog dizajnera Kenza Takade, Avon predstavlja nove parfemske kreacije: Avon Life Colour EdP za njega i za nju. Ovo je drugi put da su tvrtka i svjetski poznati modni dizajner udružili snage, prvi put 2016. pri lansiranju Avon Life parfema.

avon life colour

Avon Life Colour kreirao je Kenzo Takada, a poseban master perfumer dodir dali su i dvojica najpoznatijih svjetskih kreatora parfema Frank Voelkl i Olivier Cresp. Kako je dizajn, kracija i slikanje njegov život, Kenzo Takada odabirao je sastojke baš kao da radi na slikarskom platnu. Rezultat je pozitivno iskustvo koje se temelji na Palette of Joy.

“Jedna od mojih najvećih inspiracija oduvijek je snaga boja. Boje predstavljaju univerzalan jezik kojeg skoro svi prepoznajemo i razumijemo, a koji snažno djeluje i na ono kako se osjećamo. Svijet je prepun boja. Prekrasna suradnja s Avonom omogućila mi je da u mirisu uhvatim šareni duh pozitivnosti koji se krije u svima nama. Ovaj miris daje živahnu radosnu energiju koju svi toliko trebamo", kaže Kenzo Takada. 

avon life colour

Glavni odabrani sastojak u paleti sreće je magnolija koju nalazimo u oba mirisa, kako zbog elegantinih latica tako i zbog bijele boje koja simbolizira kombinaciju svih boja. Cilj cjelokupne mirisne kompozicije bio je pronaći sastojke koji preko boja mogu pokazati emocije. Istaknute su tri dominantne boje i emocije: žuta, što donosi radost; crvena, jedna od najomiljenijih boja Kenza Takade, koja donosi strast i ljubav; zelena, što znači slobodan duh.

avon life colour

ZA NJU: Emocije poput jasnog sunčanog dana

Top note: Uzbudljivo otvaranje voćnih i cvjetnih tonova koji donose nijanse sjaja i svjetlosti. Pulpasta, sočna kruška i Sunkissed malina plešu na koži oslobađajući oblak slatkoće. Elegantan roza božur preuzima pažnju omatajući vrh mirisa lagano paprenim i blistavo mošusnim dodirom.

Srednje note: Srce mirisa otkriva čarobnu Rice Basmati obloženu nizom višedimenzionalnih cvjetnih nota koje osvajaju osjetila. Meke bijele latice magnolije profinjenom elegancijom prianjaju oko Velvet Orris nota.

Baza započinje svoj ples kako se u mirisu razvijaju živahne note šume. Senzualna sandalovina i cedrovina donose intenzivnu, ali nježnu toplinu, dok Suede Blanc pluta na vrhu kože u mekoj, neodoljivoj teksturi.

avon life colour

ZA NJEGA: Svježa pozitivna energija tijekom cijelog dana

Top note: Citrusni Zesty Lemon miješa se s divljim đumbirom stvarajući osvježavajuću začinsku notu koja donosi senzualnost. Magnolija oblaže vrh i ispušta svjež cvjetni osjećaj koji mirisu pušta da se slobodno razvija na koži.

Srednje note: Zeleni zeljasti miris Mate Absolute otapa se u voćnom djelovanju kruške kreirajući osjećaj energične ovisnosti. Smirujuća bijela kadulja balansira srce mirisa svojom toplom aromom.

Baza se počinje otvarati kako miris otkriva mušku siluetu kontrastnih aroma i šume. Clearwood donosi intenzivnu, ali nježnu toplinu, dok vetiver lebdi na koži u mekoj neodoljivoj teksturi. Absolute mahovina hrasta otvara aspekt zavodljivosti i intrige u vječnoj senzualnoj igri mirisnih nota.

Najnovije mirisne kreacije Kenza Takade za Avon pronađite u božićnom Avon katalogu!

Cijene:
Avon Life Colour EdP za nju, 50ml, 169,90kn
Avon Life Colour EdT za njega, 75ml, 169,90kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.